Προς το περιεχόμενο

Ραδιοφωνικές Αφιερώσεις..

lepros13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ρε συ Τoufas με δουλεύεις? Εσένα σου αρέσουν οοολες οι γκόμενες μέσα σε ενα μπαρ, ή ακόμα και σε ενα δωμάτιο 12τμ ξερωγω?

Δε με λένε Toufas, αλλά αν είμαστε 5 γκόμενες (κάτω των 60κιλών) κι εγώ, μόνο με την κολόνια τους σε 12τμ, μάλλον θα μου άρεσαν όλες.

Δημοσ.

Houston φιλικά στο λέω, η χρήση ονομάτων εδω μέσα δεν αφορουν ουτε εσενα ούτε εμενα ούτε κανέναν σε προσωπικό επίπεδο.. Οταν αναφέρομαι στον Houston, Lucifer, Insomniak αναφέρομαι στους users ενος φόρουμ που εκφέρουν την όποια γνωμη τους η οποία μπορεί να αντιπροσωπεύει ενα μικρό ή μεγάλο μέρος των χρηστών/αναγνωστών.

Αν παρεξηγήθηκες σόρρυ αλλα δεν σε ξέρω για να γνωρίζω τις επιτυχίες σου στο κρεβάτι σου ή στον νεροχύτη σου. Τα γραφόμενα σου σχολιάζω όπως μπορείς να κάνεις και εσυ στα δικά μου όποτε μην τσιμπάς οκ?

Δημοσ.
Houston φιλικά στο λέω, η χρήση ονομάτων εδω μέσα δεν αφορουν ουτε εσενα ούτε εμενα ούτε κανέναν σε προσωπικό επίπεδο..

το τι αφορούν δεν είσαι αρμόδια εσύ να το κρίνεις

Και θα μπορούσες να σχολιάσεις τα γραφόμενά μου με πιο ωραίο τρόπο

Δημοσ.

Houston, χαλάρωσε αδερφέ, σου εξήγησε πως εννοούσε ό,τι είπε, δεν χρειάζεται να πέσει και στα γόνατα για μια παρεξήγηση.

Και αυτό το λέω ως αρμόδιος να κρίνω.

Δημοσ.

Houston δεν εχω καμία διάθεση να το οδηγησω σε φλέιμ οκ?

Εχεις αναφερθεί και στο δικο μου νικ και σε αλλων χρηστών με απαξιωτικό τρόπο και με εντονη προσωπική επίθεση. Τα θυμάσαι πολύ καλα.

Απο κει και πέρα οταν θα είμαι εγω σε ενα φορουμ οπου κάποιος Houston, Lucifer, Toufas εκφέρει μια μηδενιστική αποψη την οποία μπορώ ή θελω να αντικρούσω θα το κάνω. Η αναφορα ήταν στην θεωρια σου περι Ελληνίδων και οχι σε εσένα προσωπικα. Αν εχεις καποιο πρόβλημα μπόρεις να πατησεις το ρουφιανόκουμπο και οχι να μου λες να μην εχω τόση φαντασία γιατι έχω γινει ρεζιλι η να με διαολοστέλνεις οπως τις παλιες καλές μερες. αυτα, καληνυχτα.

Δημοσ.

Ωραίες αφιερώσεις κάνετε .

Είναι η νέα μόδα αυτή ?

Υ.γ. Επειδή ξέρω πόσο λατρεύει τα ελληνικά ο εδώ συντονιστής (είναι κ κοντά στην ηλικία μου ...) , του αφιερώνω όποιο τραγούδι θέλει από αυτά που ακούω .

Δημοσ.

λοιπον τι πρεπει να εχει για να αρεσει στην φρου. αμα πεσω εξω κραξε με.

χαλαρο και ανθρωπινο υφος.

ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ

ωραια ματια και προσωπο γενικα

ωραιο σωμα

εκφραστικο βλεμα

να μην εχει κρεμασει ταμπελα αποψε θελω να γαμησω

να εκφραζετε σωστα και ωραια ακουστικα αλλα οχι επιτιδευμενα

να μην ειναι ζωακι και να μην την βλεπει σαν αντικειμενο

μεσες ακρες και εντελως βιαστικα αυτα. ε? ε?

εχω κανει γκαλοπ.

δεν την προλαβα...θα απαντησει αυριο

Δημοσ.

Είναι κλασικό , η επιθετική προσέγγιση και το bad boy attitude είναι που δημιουργεί τις προϋποθέσεις. Αυτό ισχύει αμφότερα και για τα δύο φύλα , περισσότερο όμως ισχύει για τους άνδρες.

Στην βάση μιας επιφανειακής έλξης με άγνωστο σε ένα χώρο διασκέδασης κτλ ναι μεν όλοι μιλάμε τώρα ή σε άλλες ιδιωτεύσεις για καλό χαρακτήρα , ευθύτητα , αλήθεια και άλλες παπαριές ( οκ παροξυσμός :P ) , αλλά αλήθεια αυτό που τους καυλώνει όλους είναι το επιθετικό attitude. Δεν πα να χεις άλλη σχέση , χα καλά ... Ειδικότερα για τις γυναίκες αυτός είναι και ο λόγος που τρώνε τα μούτρα τους περισσότερο σε ενδεχώμενη εξέλιξη της γνωριμίας τους , λιγότερο ισχύει για τον ανδρικό πληθυσμό και αυτό μάλλον οφείλεται στην νοοτροπία που έρχεται από το παρελθόν.

Βέβαια αυτο αλλάζει σημερα και πλέον μια γκόμενα στις μέρες μας μπορεί να είναι σκύλα και να είναι και περήφανη για αυτό! Δεν είναι κακό, δεν με χαλάει προσωπικά . . . η σκύλα (επαναλαμβάνομαι :P), γίνεται εύκολα κουτάβι.

Δημοσ.

στο θεμα που κουβεντιαζετε η αποψη μου ειναι πως η μεση ελληνιδα/φακλανιτσα εχει υποσυνειδητα την εντυπωση οτι ειναι μοντελο η οτι εχει το κωλο της jennifer lopez:lol:.ειλικρινα ριχνω απιστευτο γελιο καθε κοπελα που γνωριζω να μου λεει και δεκα ιστοριες για το πως της τη πεφτουν και ποσοι θελουν να τη πηδηξουν και τις ατακες που τους ειπε και τα σχετικα για να με εντυπωσιασει...λες και θα αλλαξω αποψη για αυτο που βλεπω:-D...

Δημοσ.
λοιπον τι πρεπει να εχει για να αρεσει στην φρου. αμα πεσω εξω κραξε με.

ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ :P :p :P

χαλαρο και ανθρωπινο υφος.

Μπάαα προτιμώ το τσιτωμένο ύφος τύπου "κο-ρι-τσα-κι θα σε φι-λου-σα αλλά έ-χει κολ-λή-σει το στό-μα μου..

ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ

Μπλιάχ..αμα δεν είναι κάφρος και δεν κάνει και μια ανασκαφή στον εγκεφαλό του την ώρα που σου κάνει καμάκι δεν λέει ρε αδερφέ..

ωραια ματια και προσωπο γενικα

ναι γενικά

ωραιο σωμα

Ε καλά τώρα αμα έχει και λίγη σαπιοκοιλιά δεν μας χαλάει

εκφραστικο βλεμα

Νταξ, αν και προτιμώ το σπινθιροβόλο βλέμμα αγελάδας

να μην εχει κρεμασει ταμπελα αποψε θελω να γαμησω

Εδω συμφωνώ! Η ταμπέλα να λέει απόψε θέλω να μαμήσω... την αδερφή σου

να εκφραζετε σωστα και ωραια ακουστικα αλλα οχι επιτιδευμενα

Κατι σαν ακουστικά βαρηκοίας ένα πράμα..

να μην ειναι ζωακι και να μην την βλεπει σαν αντικειμενο

Και εδω συμφωνώ.. δεν είμι σκιευος ηδονιεεεες (θυμάσαι??? :P)

μεσες ακρες και εντελως βιαστικα αυτα. ε? ε?

εχω κανει γκαλοπ.

δεν την προλαβα...θα απαντησει αυριο

Ας σοβαρευτούμε. Δεν υπάρχουν καλούπια για να βάλουμε τους ανθρώπους. Οκ ίσως παίζουν κάποια στάνταρντς στου καθενός το κεφάλι αλλά μέχρι ένα σημείο... Παρόλο που δεν μ΄αρέσουν οι ξανθοί άντρες ας πούμε, έχω πάθει καλπάζων εγκεφαλικό

μπροστά στα πόδια ενος πιτσιρικά παύλα κόλαση και μάλιστα του είπα και συγχαρητήρια στους γονείς του όταν συνήλθα απο το σοκ!!!

Θεωρώ λοιπόν οτι αυτή η ερώτηση εκτός του οτι είναι αδύνατον να απαντηθεί με λέξεις και δη γραπτές έχω να δηλώσω οτι η κοινωνικοποίηση μας φέρνει κοντά! Δεν είναι απαραίτητο να εξελιχθεί η βραδιά στην Καβάλα, αλλά και μόνο η επαφή, ο διάλογος, η γνωριμία με αγνώστους ανθρώπους εχει πλάκα! Η προσέγγιση (ο τρόπος και ο σκοπός αυτής) βρωμάει απο χιλιόμετρα γκάιζ ...

Το attitude "μην τολμάς να με κοιτάς θνητέ θα φωνάξω τον ξαδερφο μου τον Κυριάκο που ξέρει καράτε" είναι τελείως χαζογκομενέ και αν ήμουν άντρας μια τέτοια συμπεριφορά θα με ξενέρωνε απίστευτα (νομίζω)..

Δημοσ.

Συγνώμη τι είναι αυτά που ακούω? διάβασα λίγο μερικά μνμ. Μήπως ζω σε άλλο πλανήτη? Για ποια καμάκια μου λέτε? Οι πιο πολλοί πίνουν το ποτό τους και αν τους κοιτάξουν τότε ίσως προσεγγίσουν. Δεν υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του και θα αφήσει την όποια παρέα του για να μιλήσει ξεκάρφωτα σε άγνωστη (εκτός αν δοθεί αφορμή). Ή θα είναι σε απελπιστική κατάσταση ή θα θέλει να κάνει την πλάκα του….δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι εξιστορούμενες εμπειρίες έχουν : δεν μου άρεσε, ήταν κακόγουστος, αγενής, περίεργος κτλ….ακόμη και από μέσες γυναίκες.

Από την άλλη έχουμε το φαινόμενο της λειψανδρίας…..κατασταλαγμένες γυναίκες παραπονιούνται ότι δεν τους την πέφτουν άντρες. Διαφωνεί κανείς?

Την Γυναίκα εκτός από την γενική εμφάνιση την ξεχωρίζεις και από τα χέρια …. φτωχές γυναίκες Αλβανίδες, Ρουμάνες κτλ και είναι με τις νυχάρες τους, τα κομμωτήριά τους, τα δεκάποντα και γενικά προσπαθούν να δείξουν Γυναίκα άσχετα αν είναι ωραίες ή όχι….και βλέπεις την ελληνίδα να έχει φτάσει 25 χρονών και να ντύνεται σαν αγοράκι…. θέλει να δείξει επαναστατικότητα? δεν νοιώθει θηλυκότητα? έχει αναστολές? δε ξέρω, τι να πω…..

Επειδή τυχαίνει να συζητώ με μια εδώ δίπλα που έχει πρατήριο (καπάτσα Γυναίκα 40 – 45) μου λέει ότι έρχονται φοιτήτριες και παραπονιούνται ότι δεν τους την πέφτουν τα αγόρια…..ε με συγχωρείτε αλλά με αυτά που βλέπω δεν εκπλήσσομαι καθόλου

Όπως τα λέει η φρουφρου είναι κατά τη διάρκεια του φλέρτ. Από εκεί και πέρα, αυτό που με νευριάζει είναι το στυλάκι, "ξέρεις ποια είμαι γω;", που ταυτόχρονα απαντάται η ερώτηση χουφτώνοντας ένα LV (μαϊμού κατά κύριο λόγο) τσαντάκι (το αντίστοιχο για τα αγοράκια είναι το rolexοειδές)... Κάτι τέτοιες συμπεριφορές με τσαντίζουν τα μάλα.

Αυτή φίλε την συμπεριφορά θα την συναντήσεις από γυναίκα της σειράς….μόλις δει ότι κολακεύεται σηκώνει άμυνα…..δεν έχει εμπειρία και δεν ξέρει να φερθεί, ακόμη και αν γκαβλώνει για την πάρτη σου θα κάνει την δύσκολη. Αυτές που το κατέχουν θα σε βάλουν με ωραίο τρόπο στην θέση σου…ή, αν γουστάρουν θα σε φλερτάρουν, θα ανοίξουν κουβέντα μαζί σου, ξέρουν να πουν 2 πράγματα σ έναν άντρα. Και μπορεί να μη γουστάρει αλλά να κάνει χάζι μαζί σου…μαγκιά της … τέτοιες γυναίκες γουστάρουμε. Το αποτέλεσμα…η Γυναίκα πηδιέται …και η γυναίκα λέει το πουλί πουλάκι….και αν βρει κάποιον κοιτάζει να επωφεληθεί, να τον τυλίξει κτλ….

για να σοβαρέψουμε λιγάκι όμως, κατά πλειοψηφία το φαινομενο καμάκι ή θα έχει μείνει στη δεκαετία του 50 ή θα περιλαμβάνει σε μία και μόνο πρόταση το γλύψω, ρίξω, κ/λος, μου/ι και τα ρέστα. και από τις δυο πλευρές αυτό. οπότε ή το προσπερνάς αν αξίζει το παρουσιαστικό

Δηλαδή αν κάποιος σαν τον Μπραντ Πιτ σου έλεγε ''γλύψω, ρίξω, κ/λος, μου/ι και τα ρέστα'' θα το προσπερνούσες ?

Fidelio

Στην βάση μιας επιφανειακής έλξης με άγνωστο σε ένα χώρο διασκέδασης κτλ ναι μεν όλοι μιλάμε τώρα ή σε άλλες ιδιωτεύσεις για καλό χαρακτήρα , ευθύτητα, αλήθεια και άλλες παπαριές ( οκ παροξυσμός ) , αλλά αλήθεια αυτό που τους καυλώνει όλους είναι το επιθετικό attitude.

Είναι κλασικό, η επιθετική προσέγγιση και το bad boy attitude είναι που δημιουργεί τις προϋποθέσεις. Αυτό ισχύει αμφότερα και για τα δύο φύλα , περισσότερο όμως ισχύει για τους άνδρες.

Σε γενικές γραμμές θα συμφωνούσα, αλλά είναι εντελώς υποκειμενικό….η προσέγγιση με την οποία ενδίδει/ανταποκρίνεται μια γυναίκα διαφέρει….όπως και στους άντρες.

Ειδικότερα για τις γυναίκες αυτός είναι και ο λόγος που τρώνε τα μούτρα τους περισσότερο σε ενδεχώμενη εξέλιξη της γνωριμίας τους , λιγότερο ισχύει για τον ανδρικό πληθυσμό και αυτό μάλλον οφείλεται στην νοοτροπία που έρχεται από το παρελθόν.

Ότι???? Για ποια συγκεκριμένα νοοτροπία αναφέρεσαι?

@φρουτούμπα

δεν χρειάζεται να δικαιολογείσαι άλλο

@1980

νομίζεις ότι εδώ είναι ο κατάλληλος χώρος για τέτοιου είδους ερωτήσεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...