Φρού-Φρού Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Συγνώμη τι είναι αυτά που ακούω? διάβασα λίγο μερικά μνμ. Μήπως ζω σε άλλο πλανήτη? Για ποια καμάκια μου λέτε? Οι πιο πολλοί πίνουν το ποτό τους και αν τους κοιτάξουν τότε ίσως προσεγγίσουν. Δεν υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του και θα αφήσει την όποια παρέα του για να μιλήσει ξεκάρφωτα σε άγνωστη (εκτός αν δοθεί αφορμή). Ή θα είναι σε απελπιστική κατάσταση ή θα θέλει να κάνει την πλάκα του….δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι εξιστορούμενες εμπειρίες έχουν : δεν μου άρεσε, ήταν κακόγουστος, αγενής, περίεργος κτλ….ακόμη και από μέσες γυναίκες. εγω πάλι μ' αυτά που διαβάζω, θα αρχίσω να με φτύνω στον καθρέπτη... Η αφορμή (το καρφωμα ας πούμε) είναι το οκ για να προχωρήσει το θέμα και εδώ μιλάμε για στρωμένη κατάσταση/γνωριμία! Από την άλλη έχουμε το φαινόμενο της λειψανδρίας…..κατασταλαγμένες γυναίκες παραπονιούνται ότι δεν τους την πέφτουν άντρες. Διαφωνεί κανείς? Εγω. Την Γυναίκα εκτός από την γενική εμφάνιση την ξεχωρίζεις και από τα χέρια …. φτωχές γυναίκες Αλβανίδες, Ρουμάνες κτλ και είναι με τις νυχάρες τους, τα κομμωτήριά τους, τα δεκάποντα και γενικά προσπαθούν να δείξουν Γυναίκα άσχετα αν είναι ωραίες ή όχι….και βλέπεις την ελληνίδα να έχει φτάσει 25 χρονών και να ντύνεται σαν αγοράκι…. θέλει να δείξει επαναστατικότητα? δεν νοιώθει θηλυκότητα? έχει αναστολές? δε ξέρω, τι να πω….. Τα νύχια μου είναι κάτι που φροντίζω να είναι όμορφα παρόλο που είμαι Ελληνίδα, 29ετων, κόρη μισθωτου σε ΔΕΚΟ και φοράω και δωδεκάποντα αμα γουσταρίζω (σπάνια). Γυναίκα Houston δεν σε κάνουν τα κομμωτήρια αλλά η θηλυκότητα ακόμα και αν φοράς τσουβάλι. Αυτή φίλε την συμπεριφορά θα την συναντήσεις από γυναίκα της σειράς….μόλις δει ότι κολακεύεται σηκώνει άμυνα…..δεν έχει εμπειρία και δεν ξέρει να φερθεί, ακόμη και αν γκαβλώνει για την πάρτη σου θα κάνει την δύσκολη. Αυτές που το κατέχουν θα σε βάλουν με ωραίο τρόπο στην θέση σου…ή, αν γουστάρουν θα σε φλερτάρουν, θα ανοίξουν κουβέντα μαζί σου, ξέρουν να πουν 2 πράγματα σ έναν άντρα. Και μπορεί να μη γουστάρει αλλά να κάνει χάζι μαζί σου…μαγκιά της … τέτοιες γυναίκες γουστάρουμε. εδω αν και με τρομάζει το γεγονός, θα συμφωνήσω! @1980 νομίζεις ότι εδώ είναι ο κατάλληλος χώρος για τέτοιου είδους ερωτήσεις? Ας μας κρίνει ο μεγαλοδύναμος .... ....---....---....----
Fidelio Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Σε γενικές γραμμές θα συμφωνούσα, αλλά είναι εντελώς υποκειμενικό….η προσέγγιση με την οποία ενδίδει/ανταποκρίνεται μια γυναίκα διαφέρει….όπως και στους άντρες.Ότι???? Για ποια συγκεκριμένα νοοτροπία αναφέρεσαι? Η αιτία για την προσέγγιση είναι αρχέγονη , δεν βγήκαν ουτε τα 60'ς ουτε τα 90'ς ουτε το 2007 -8 που θα φέρει μια επανάσταση ή κάτι τέτοιο. Το υπόψηφιο ταίρι σου ισχυρίζεται οτι σε θέλει καλό, ευγενικό, χαρισματικό , αυτοδημιουργητο και όλα αυτά τα οποία πραγματικά την ξενερώνουν όταν τα επιδεικνυεις . Το επιθετικό υφος είναι σχετικό , παει αναλογα την περισταση , μπορεί να φτάνει και στα άκρα ή μπορεί να γινει επιμελημένα. Είναι γενικός κανόνας και βασίζεται μάλλον στον γονότυπο , είναι κάπως δαρβινιστικο και έχει να κάνει με αρχέτυπα κύταρα για την αναπαραγωγή και τα συναφή . Δεν υφίσταται περαιτέρω έλξη αν πλησιάσεις κάποια και είσαι κρυψίνους ψευδοευγενικός , κτλ με πολλά και μεγάλα λόγια. Βέβαια τα λέω αυτά με την προυπόθεση οτι υπάρχει μια στοιχειώδης ελξη , σε φάση μεταξύ αγνώστων έτσι; Αυτό το καταλαβαίνεις. Διαφορετικά όσο και να σηκώνεις το ρόπαλο να την χτυπήσεις στο κεφάλι μάλλον καταντάς γραφικός.
Garnele Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δηλαδή αν κάποιος σαν τον Μπραντ Πιτ σου έλεγε ''γλύψω, ρίξω, κ/λος, μου/ι και τα ρέστα'' θα το προσπερνούσες ? ίσως. γενικά, ακόμη κι εσύ να ήσουν ο μπραντ πιτ μπορεί να προσπερνούσα τα προηγούμενα ποστ σου. αλλά τι σε νοιάζει ας πούμε και ρωτάς ξερωγω; γκαβλώνει δώσε! δεν ξέρω αν ο λούσι βάλει τα γέλια όταν το δει ή αν απλά κάνει εντιτ. ας προσευχηθούμε.
Houston Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Η αιτία για την προσέγγιση είναι αρχέγονη , δεν βγήκαν ουτε τα 60'ς ουτε τα 90'ς ουτε το 2007 -8 που θα φέρει μια επανάσταση ή κάτι τέτοιο. Το υπόψηφιο ταίρι σου ισχυρίζεται οτι σε θέλει καλό, ευγενικό, χαρισματικό , αυτοδημιουργητο και όλα αυτά τα οποία πραγματικά την ξενερώνουν όταν τα επιδεικνυεις . Το επιθετικό υφος είναι σχετικό , παει αναλογα την περισταση , μπορεί να φτάνει και στα άκρα ή μπορεί να γινει επιμελημένα. Είναι γενικός κανόνας και βασίζεται μάλλον στον γονότυπο , είναι κάπως δαρβινιστικο και έχει να κάνει με αρχέτυπα κύταρα για την αναπαραγωγή και τα συναφή . Δεν υφίσταται περαιτέρω έλξη αν πλησιάσεις κάποια και είσαι κρυψίνους ψευδοευγενικός , κτλ με πολλά και μεγάλα λόγια. Βέβαια τα λέω αυτά με την προυπόθεση οτι υπάρχει μια στοιχειώδης ελξη , σε φάση μεταξύ αγνώστων έτσι; Αυτό το καταλαβαίνεις. Διαφορετικά όσο και να σηκώνεις το ρόπαλο να την χτυπήσεις στο κεφάλι μάλλον καταντάς γραφικός. Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.. Υγ1 Η ενδυμασία είναι τρόπος έκφρασης….. Υγ2 εμένα η γκάβλα με γκαβλώνει γουστάρεις τπτ?
Lucifer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Και καλά η χρήστρια γκαρνέλ, είναι σαλονικιά και έχει απωλέσει τις ελπίδες της. Εσύ χιούστον από που είσαι;
Mithrantir Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 μα σερί, χωρίς τα ρούχα είναι όλοι ίδιοι Το πρόβλημα δεν είναι η εξωτερική εμφάνιση. Το πρόβλημα είναι οτι η συντριπτική πλειοψηφία αντρών και γυναικών είναι ίδια (ξεχωριστά για το κάθε φύλο) όσον αφορά τον εσωτερικό κόσμο. Διαφορετικές αποχρώσεις και φίλτρα που απλά κρύβουν τις ίδιες αγκυλώσεις και κολλήματα.
MiltoZ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Το πρόβλημα δεν είναι η εξωτερική εμφάνιση. Το πρόβλημα είναι οτι η συντριπτική πλειοψηφία αντρών και γυναικών είναι ίδια (ξεχωριστά για το κάθε φύλο) όσον αφορά τον εσωτερικό κόσμο. Διαφορετικές αποχρώσεις και φίλτρα που απλά κρύβουν τις ίδιες αγκυλώσεις και κολλήματα. Διαφωνάω, εκτός αν δεν αναφέρεσαι σε απλές αγκυλώσεις που διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο και από κοινωνία σε κοινωνία, αλλά γενικότερα σε θεμελιώδη χαρακτηριστικά που καθορίζουν την ίδια την φύση του ανθρώπου (ανασφάλειες, ένστινκτα κλπ)
Mithrantir Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Διαφωνάω, εκτός αν δεν αναφέρεσαι σε απλές αγκυλώσεις που διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο και από κοινωνία σε κοινωνία, αλλά γενικότερα σε θεμελιώδη χαρακτηριστικά που καθορίζουν την ίδια την φύση του ανθρώπου (ανασφάλειες, ένστινκτα κλπ) Όλες οι αγκυλώσεις ξεκινάνε από τα ένστικτα. Η αιτίες δεν αλλάζουν απλά αλλάζουν οι μορφες έκφρασης αυτών. Συνήθως σε κοινωνίες υπάρχουν κοινές αγκυλώσεις μια ή άλλη. Απλά δεν εμφανίζονται με τον ίδιο τρόπο. Πάρε παράδειγμα την Ελλάδα. EDIT Μη το εκλαμβάνεις μόνο σαν αγκυλώσεις σε ψυχολογικό επίπεδο (αν και πάντα επηρεάζεται και επηρεάζει αυτό).
21century Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Παιδιά, ας επσιτρέψουμε στις όμορφες εποχές με τις ραδιοφωνικές αφιερώσεις, κάποτε που γέμιζα τετράδια με αυτές και τα έχω κρατήσει, εποχές πραγματικού ραδιοφωνου. Πάντως αφιερώσεις και τραγούδια βάζουν επιλεγμένοι σταθμοί στο διαδίκτυο όπως ο ιστορικός http://www.a100fm.gr και στη περιφέρεια το http://www.radio936.gr με ένα μηνυμα στο 6999 936936. Δεν κάνω διαφημιση ουτε θα αποκομισω κερδος αλλα το αναφερω για καποιους ρομαντικους που αγαπουν την καλη μουσικη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.