Προς το περιεχόμενο

ΕΕΤΤ: Μείωση τελών τερματισμού κλήσεων σε δίκτυα εναλλακτικών παρόχων


privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατά 25% περίπου μειώνονται τα τέλη τερματισμού κλήσεων σε δίκτυα εναλλακτικών παρόχων για κλήσεις προς τελικούς χρήστες. Σύμφωνα με την απόφαση, οι εναλλακτικοί πάροχοι υποχρεούνται να εφαρμόσουν τέλος τερματισμού κλήσεων στο δίκτυό τους, το οποίο δεν θα υπερβαίνει τα 0,01131 ?/λεπτό, ενώ η νέα τιμή στόχου, ορίσθηκε σε 0,00849 ?/λεπτό. Σημειώνεται ότι για τον υπολογισμό των τιμών αυτών ελήφθη υπόψη ο πληθωρισμός έτους 2006.

 

Το γεγονός αυτό ενδέχεται να οδηγήσει σε περαιτέρω μείωση των λιανικών χρεώσεων σε συνδρομητές του ΟΤΕ ή των εναλλακτικών παρόχων, όταν καλούν συνδρομητές άλλων εναλλακτικών παρόχων. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΕΤΤ, προέβη στη λήψη της συγκεκριμένης απόφασης, στο πλαίσιο της υποχρέωσης ελέγχου τιμών αναφορικά με τη χονδρική αγορά τερματισμού κλήσεων, και με κύριο στόχο την επίτευξη της σταδιακής μείωσης των τελών τερματισμού (glide path period).

 

Source.png Πηγή: news.kathimerini.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καιρός ήταν να γίνει και αυτό, πολλές φορές παιδιά υπάρχουν χρεώσεις απο το πουθενά όταν καλείς αριθμό ΟΤΕ αλλά τελικά αφορά εναλλακτικό πάροχο. Και τούτο διότι πολλοί έχουν κάνει πράξη την φορητότητα, μόνο από τον ΟΤΕ μπορείς να μάθεις που ανήκει τελικά..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...