Προς το περιεχόμενο

Σοβαρό πρόβλημα στο PC

ffseriespower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

αντιμετωπίζω ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα με το pc μου τις τελευταίες δύο ημέρες. Ξαφνικά εκεί που τον άνοιξα βλέπω την πρώτη εικόνα της μητρικής που μου βγάζει να έχει κάτι κουκίδες παντού και ίσα ίσα να φαίνεται η εικόνα. Μετά όταν πάω να κάνω load είτε τα ubuntu είτε τα windows εκεί που κάνουν load η εικόνα είναι εντλώς χάλια. Παραμορφωμένη να την πω, με χιλιάδες χρωματιστές κουκίδες παντού να το πω. Πάντως κατα λαβαίνετε. Φυσικά μετά το load κλείνει η οθόνη και δεν εμφανίζει τίποτε άλο.

Έπειτα από δύο restarts δεν εμφανίζει τίποτα μα τίποτα απολύτως ούτε την αρχική εικόνα της μητρικής (asus p5wd2). Τον συνδέω στην παλιά μου οθόνη με ένα converter γιατί η παλιά μου οθόνη δέχεται εκείνο το παλιό μπλε βίσμα και όχι το άσπρο που έχει η κάρτα γραφικών μου (geforce 7800gtx). Εν συνεχεία ξαναεγκαθιστώ τα ubuntu τα οποία δουλεύουν κανονικά αν και μέχρι να πάω στο αρχικό μενού τους στην επιφάνεια εργασία βλέπω τις παραμορφωμένες εικόνες του loading. Επειδή έχω εξωτερικό σκληρό δίσκο είπα να πάρω backup τα αρχε'ια μου στα windows τα οποία είναι και συμαντικότατα και να ξαναεγκαταστήσω τα windows κάνοντας πλήρως format στον σκληρό αλλά τα ubunutu δεν με αφήνουν να μπω στο partiton των windows (ενώ πριν γίνει αυτή η κατάσταση έμπαινα κανονικά) γιατί λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν mount.

Τέλος προσπάθησα και με το μπλε βίσμα και με το άσπρο βίσμα να συνδέσω την 22 ιντσών οθόνη μου στον υπολογιστή αλλά δεν έδειχνε και πάλι τίποτα.

Παρακαλώ όποιον ξέρει να βοηθήσει.

Υ.Γ. Είναι λίγο δύσκολο να χάλασε η ολοκαίνουργια lcd τηλεόραση μου γιατί και τηλεόραση βλέπω κανονικά και wii παίζω σε αυτήν κανονικά.

Δημοσ.

Μάλλον καρτα γραφικών δικέ μου.... Άνοιξε το κουτί και καθώς δουλεύει, κούνα λίγο την κάρτα γραφικών. Άν τα παράσιτα επηρρεάζονται, πάρε κουμπαρά για νέα κάρτα.... Το είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα με μια 5800.

Δημοσ.

xoris na 3ero pola pramata se tetia 8emata, prepei na fteei i karta grafinon opos ipane kai ta pedia poio pano. ala prin probeis se perites energies bres kamia ali karta grafikon (Daniki) kai baltina kai ama to problima sou li8ei tote i karta grafinon fteei an oxi kai se psinei na kaneis format bres kamia boot disk (aftes pou "ftiaxnoume" win98) kai baltina kane rr to pc kai meta format sto komati pou 8es na kaneis!

• Super Moderators
Δημοσ.

boot disk den prokeitai na doulepsei mias kai einai "DOS" afou den prokeitai na vlepei ton disko pou kata pasa pi8anothta einai NTFS logo Windows XP...

Δημοσ.

Loipon exoume kai leme

1on kata 90% einai i karta grafikon

2on gia na ksanadei to unbudu to partition pou exeis kat win ama den ksereis kala apo Xnux kalutera format kai ksanabalta

3on me win 98 boot disc tha kaneis mia xara douleia arkh na kaneis delete ta partition prota an thimame kala meta apo tosa xronia einai h 3 epilogh

auta eixa na po elpizo na boithisa

Δημοσ.

Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους ενδιαφέρθηκαν.

Άνοιξα το PC μου έβγαλα την κάρτα γραφικών την καθάρησα γιατί ήταν ΤΙΓΚΑ στην σκόνη την ξανάβγαλα και δούλευε καννονικά. Σήμερα το πρωί όμως πάλι τα ίδια. Έκανα την ίδια διαδηκασία αλλά αυτή την φορά τίποτα. Κανένα αποτέλεσμα.

Είχα πάρει χτες όμως τηλ στο πλαίσιο και μου είπαν ότι έχω τρία χρόνια εγγύηση οπότε θα πάω την Τρίτη να δουν τι έχει. Ελπίζω να μου δώσουν καινούργια και να μην μου πάρουν χρήματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...