Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

DJJordan

Πρόβλημα πρόσβασης στο router!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, αποφάσισα λοιπόν να βάλω vista, και έκτοτε όταν γράφω στον ie7 http://10.0.0.2 για να μπω στη σελίδα του router, δεν εμφανίζεται καμία σελίδα!

γνωρίζει κανείς τι διεύθυνση να χρησιμοποιήσω;

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

AUTIn pou xrisimopiouses kai palia.ise sigouros oti exeis perasei drivers gia tin karta diktiou?an pas sto enarxi kai meta se command prompt kai grapseis ipconfig sou bgazei oti to pc exei parei ip px 192.168.1.3 ktl.

gia nba les 10.0.0.2 prepei na exeis ite crypto ite microcom.auta ta 2 pezoun se autin tin ip

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρώτα δές αν σου απαντάει το router, μπαίνοντας σε command prompt και γράφοντας την εντολή

ping 10.0.0.2

Αν ο router απαντήσει, δοκίμασε με άλλον browser (πχ. Firefox) να ανοίξεις το web interface του router σου.

Αν δεν απαντήσει, έλεγξε τη συνδεσμολογία σου, τις ρυθμίσεις δικτύου των windows καθώς και την ορθή λειτουργία των συσκευών σου (drivers).

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά σήμερα άνοιξε η 10.0.0.2 και μπήκα κανονικά στη σελίδα του router.

Sorry που δεν ανέφερα απο την αρχή ότι έχω microcom αλλά δεν είναι εκεί το πρόβλημα, απλώς τα vista δεν βλέπουν σωστά την κάρτα ethernet (σε pci) της netgear, οπότε πρέπει να βρω drivers γιατί μερικές φορές για να μπω internet πρέπει να απενεργοποιήσω και να ξαναενεργοποιήσω την ethernet card!

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...