vaggelisk Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 γίνεται να κόψω τους ήχους από τον firefox?
parsifal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Βγάζει ήχους ο Firefox; Σε εμένα είναι μουγγός εντελώς!
Black Demis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Και σε έμενα είναι μουγκός που τους βρήκες τους ήχους???
vaggelisk Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 loipon ennoo tous ixous apo flash videos klp p otan px anoigo polla tabs mazi, arxizoun kai "tragoudane" apo kapoies selides ...kai einai enoxlitiko ....kserei kaneis an kobontai kapos?
parsifal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Βάλε το Flashblock add-on να βρεις την ησυχία σου...
omen34 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Βγάζει ήχους ο Firefox; Σε εμένα είναι μουγγός εντελώς! parsifal εμένα είναι και τυφλός λες να πάρουμε κανένα επίδομα ; Ή θα την βγάλουμε με κανένα ακορντεόν δώρο της Mozilla; axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaaaaa :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.