asterias Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Αγόρασε ο ξάδερφός μου ένα κινητό Sagem από Ισπανία με Vodafone προπληρωμένου χρόνου Ισπανίας (όπως CU πχ), και όταν προσπάθησε να τοποθετήσει μία κάρτα sim της cosmote τώρα που γύρισε στην Ελλάδα, αλλά η συσκευή ζητάει κωδικό και δεν μπαίνει στο menu με τίποτα... Τηλεφώνησα στην Vodafone Ελλάδας και μετά και Ισπανίας αλλά τίποτα...Το μοντέλο είναι Sagem Vodafone 226 CHBK SP dual band κτλ... Έχει κανένας καμιά ιδέα; Τζάμπα το κινητό δηλαδή ... μην πάει και για πέταμα...
wizzy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 όταν μου έτυχε το ίδιο περιστατικό στο κινητό μου, μου ζήτησε τον κωδικό ασφαλείας (security code, στα ισπανικά δεν ξέρω πώς λέγεται) του κινητού, τον πληκτρολόγησα και όλα ΟΚ! Προσοχή: Άλλο pin άλλο security code.
asterias Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 ΟΚ αλλά μέσα στο κουτί έχει μόνο το manual στα Ισπανικά, και δεν γράφει κάπου αυτόν τον κωδικό. Έξω από το κουτί γράφει αυτά: SIM 3V F37887 M2 . Και δεν είναι αυτός ο κωδικός...
wizzy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 ψάξε στο manual για: código de seguridad. Συνήθως είναι 5ψήφιος (τουλάχιστον στα ΝΟΚΙΑ είναι). Αλλιώς στο site της κατασκευάστριας εταιρίας (???).
PETROS13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 se nokia o security code einai 12345 ή 123456 ..κάπως έτσι.. αν είναι αυτό που σκέφτομαι θέλει κωδικό δικτύου της cosmote..
asterias Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Ναι, μου το είπαν από την Vodafone Ελλάδος για το 12345 αλλά το δοκίμασα και δεν ξεκλειδώθηκε... καμιά άλλη ιδέα;
champ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Κοιτα να δεις τι βρισκει κανεις στο forum...Εχο το ιδιο προβλημα αλλα το δικο μου τηλ. πρεπει να ειναι locked στην ισπανικη voda. γιατι το εκανα ετσι για να εκμεταλλευτω τις ευκολιες mi pais που εδινε. Βρηκα λοιπον στο manual τον κωδικο που μπορει σε σενα να ειναι χρησιμος και ειναι το 0000 (4 μηδενικα). Δοκιμασε το και πες μου.
asterias Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δυστυχώς ούτε με τα 0000 ξεκλειδώθηκε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.