Προς το περιεχόμενο

Προβλημα γραφικων στο Crysis


bogkolis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σε ολους,

 

Κατ'αρχας σορρυ που ανοιγω καινουριο τοπικ για κατι που πιθανοτατα εχει απαντηθει αλλα το section του Crysis ειναι 290 σελιδες οποτε δεν ειναι και τοσο ευκολο να ψαχνω.

 

Στο θεμα μας τωρα,σε μη αυθεντικη εκδοση του παιχνιδιου ξεκινησα ενα single game και εχω το εξης προβλημα : γυρνωντας την καμερα αριστερα-δεξια κτλ ωστε να κοπιταξει ο χαρακτηρας μου το τριγυρω περιβαλλον τα γραφικα κατα τοπους καταστρεφονται με μαυρες γραμμες, μαυριλα γενικοτερη τα οποια μπαινουν σε 1ο πλανο πανω απο την κανονικη εικονα του παιχνιδιου. Συνεχιζοντας να κουναω το mouse περναω απο αλλα σημεια (κυριως οταν η καμερα βλεπει πολυ χαμηλα(εδαφος) ή πολυ πανω(ουρανο)) που φαινονται κανονικοτατα και ετσι οπως θα επρεπε αλλα αν συνεχισω τη βολτα με το μouse εχω παλι τα ιδια προβληματα.Καταλαβαινετε πως δεν υπαρχει θεμα να παιξω το παιχνιδι μιας και ειναι ανεφικτο.

Δοκιμασα πολλες αναλυσεις και δεταιλ αλλα σε ολα το ιδιο απο το πιο χαι μεχρι το πιο λοου.Οι μαυριλες που αναφερω δεν επιρρεαζουν τις μπαρες στο κατω μερος της οθονης (χαρτες,ζωη,ενεργεια κτλ) αλλα μονο την κυριως εικονα.

 

Απο αποψη λογισμικου ειναι εγκατεστημενοι οι τελευταιοι drivers και γενικα ειμαι πολυ προσεκτικος ωστε να βεβαιωθω οτι δεν φταιει κατι εκει.Ακομα,δοκιμασα πολλες διαφορετικες εκδοσεις κρακ αλλα το ιδιο σε ολα.

 

Please,αν καποιος ειχε το ιδιο προβλημα η παρομοιο και το διορθωσε ας βοηθησει. Σορρυ,αλλα ηταν η καλυτερη δυνατη περιγραφη του προβληματος που μπορουσα να κανω....:rolleyes:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξέχασα!

Είχα ανάλογο πρόβλημα,αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό απ'ότι εσύ.

Είχα ζορίσει πολύ την 8800 μου και όταν έτρεξα το παιχνίδι η εικόνα ήταν μαύρη αλλά ο χάρτης,η ενέργεια,κτλ ήταν ΟΚ.

 

Χαμήλωσε τα ρολόγια στην 1950 σου ή ακόμα καλύτερα βάλ'τα default και παίξε να δεις αν σου κάνει και πάλι το πρόβλημα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

to crysis ontos einai polu vari game..

ego clockara tin 8800gt kai otan evala to crysis kokkinise i othoni kolisan ta panta kai kapaki reboot mono tou,to gurisa sta default kai epeze kanonika.

se ola ta alla games pou exo kanei o/c den eixa kanena provlima.

 

@bogkoli an den sou kanei skinika se alla games den exei tipota i karta.

vale gia dokimi kapious pio palious drivers px autous pou exei to cd tis kartas kai des an kanei ta idia.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μήπως γίνεται να ποστάρεις καμία screen για να καταλάβουμε τι ακριβώς είναι το πρόβλημα; Σε ρωτάω γιατί μπορεί να είναι το ίδιο πρόβλημα με το δικό μου και μάλλον λύνεται με αλλαγή driver.

 

περισσότερες πληροφορίες: http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?pid=277202#p277202

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικα φιλε godlike τα screens που εστειλες ειναι παρα πολυ κοντα στο προβλημα μου. Οταν ξαναβαλω το crysis θα ανεβασω καμια φωτο γιατι ειμαι σε after-format κατασταση και δεν προλαβαινω τωρα. Παντως απο drivers εχω τους 7.11

 

joker99 πραγματικα μονο στο crysis εχω το συγκεκριμενο προβλημα.και γω δεν πιστευω οτιο φταιει η καρτα σε καμια περιπτωση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον,μετα απο format και εγκατασταση Vista x64 (ηθελα να κανω το κομματι μου,τι να κανουμε!) χωρις o/c της x1950pro παιζει μια χαρα,χωρις τα προβληματα που ανεφερα προηγουμενως.

Θα δοκιμασω αργοτερα να ανεβασω την καρτα παλι εκει που την ειχα για να δω αν φταιει αυτο η οι drivers για τα vista απλα τυχαινει να ειναι καλυτεροι (γιατι δεν εχει αλλαξει κατι αλλο σε σχεση με πριν). Θα σας ενημερωσω.

 

Υ.Γ : σε 1280χ1024 και medium ολα παιζει αερα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά καλημέρα, ίσως το ερώτημα μου έπρεπε να το αναθέσω σε άλλο τοπικ (sorry γι' αυτό) , αλλά επειδή μιλήσατε (για o/c) τι ακριβώς είναι το over/cl στη κάρτα γραφικών, που χρησιμεύει και πώς το κάνω; Εγώ έχω ati sapphire 2900 pro και το παίζω στο high (στα xp) μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα, απλά με το o/v μήπως παίζει ακόμη καλύτερα; Και κάτι τελευταίο: υπάρχει στο crysis επιλογή vsync(μάλλον όχι, γιατί δεν το χω δει) ή κατι παρόμοιο για να μην κάνει γραμμές στις γρήγορες κινήσεις του ποντικιού και κατα συνέπεια της κάμερας; Όπως καταλάβατε είμαι αρχάριος. Πολλά thanks εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οπότε μπορέσεις απάντησε και στο δεύτερο σκέλος του ερωτήματος μου. Δηλαδή για το v-synch στο crysis. Όσο για το o/c μου λύθηκαν οι απορίες.

Ευχαριστώ και πάλι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...