Προς το περιεχόμενο

Βγάζοντας εκτός το Wireless Vista...


johnyb98

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα.

 

Ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει τρόπος σε ένα laptop που έχω, να χρησιμοποιώ ΜΟΝΟ το πρόγραμμα για Wireless που έχει το laptop, και να απενεργοποιήσω το ενσωματωμένο των Vista.

 

Εάν πάω: Start>Networ>Network and Sharing Center>Manage network connections και κάνω από κει disable την Wireless σύνδεση, η κάρτα δικτύου στο laptop παραμένει ανοιχτή, αλλά το πρόγραμμα wireless του laptop δεν εντοπίζει το access point. Αν είναι enabled η wireless σύνδεση των Vista, εντοπίζεται το access point.

 

Τώρα θα μου πείτε, γιατί όλ' αυτά: Γιατί χθες που ενεργοποίησα το CONN-X (wireless εννοείται), εκεί που δούλευα, ξαφνικά δεν είχα internet. Ούτε και σήμερα το πρωί.

 

Να δώσω και κάποιες ακόμα (νομίζω απαραίτητες) πληροφορίες:

 

Στο router:

Λαμπάκι ADSL: Αναμμένο

Λαμπάκι wireless: Αναβόσβηνε

 

Στην κάρτα δικτύου στο laptop: Λαμπάκι αναμμένο

 

Θέλω να βγάλω εκτός το ενσωματωμένο πρόγραμμα wireless των Vista γιατί νομίζω πως μπεδεύεται με του laptop. Να προγραμματίσω του laptop (πιστεύω καλύτερο).

 

Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

nomizo se rotaei otan valeis allo programma an thes afto, i to default...mia xara einai pantos to defualt ton vista...an den boreis me to allo software..apla vgalto kai sinexise me to defualt...mia xara pezei se ena soro pc pou dokimasa...de tous vazo kan extra software den uparxei soaros logos...mono se merika pou doulevoun k san access points opote thelei oposdipote...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...