Προς το περιεχόμενο

dell ή sony?

staur

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν τήθεται καν θέμα σύγκρισης μεταξύ Dell - Sony σε ότι αφορά φορητούς υπολογιστές.

Η πρώτη κατασκευάζει μηχανήματα δίνοντας λύση σε ανάγκες υποψιασμένων και νοήμονων πελατών (θέλετε κύριε ταχύτερο σκληρό, ορίστε. Θέλετε μεγαλύτερη μπαταρία, ορίστε. Πείτε μας τι ανάγκες έχετε και θα προσαρμόσουμε το προιόν στα μέτρα σας) και η δεύτερη προσπαθεί με ημίμετρα(λεγε με σκληρό στις 4200 στροφές- σέρβις στου ακατανόμαστου τη μητέρα) περιτλιγμένα σε εξαιρετικό ΟΠΤΙΚΑ (λειτουργικά όμως???) σχεδιασμό να προσελκίσει ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ.

Προσωπικά ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω. Δε μου αρέσει η πολιτική της εταιρείας.-

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ. ΕΙΜΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ! Και ως τέτοιος ΑΠΑΙΤΩ να αντιμετωπίζομαι από την κάθε Sony, HP, Dell, Lenovo, Toshiba...

Δημοσ.

φυσικα και ΠΡΕΠΕΙ να προτιμησεις dell που ειναι απο τις καλυτερες στο χωρο των υπολογιστων και εχουν και καλη αντιπροσωπια για σερβις ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

και τα σονυ ειναι καλα μηχανηματα αλλα αν δεν κανω λαθος για σερβις πανε βελγιο....

εγω παντως θα αγοραζα dell στη θεση σου

Δημοσ.
φυσικα και ΠΡΕΠΕΙ να προτιμησεις dell που ειναι απο τις καλυτερες στο χωρο των υπολογιστων και εχουν και καλη αντιπροσωπια για σερβις ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

και τα σονυ ειναι καλα μηχανηματα αλλα αν δεν κανω λαθος για σερβις πανε βελγιο....

εγω παντως θα αγοραζα dell στη θεση σου

ωραια και εγω προς dell μερια εχω αρχισει και καταληγω...ελπιζω οσα λετε για αξιοπιστια, σερβις και ποιοτητα να ισχύσουν και στην περιπτωση μου...για το θεμα της οθονης: 15αρα η 17αρα? εχει διαφορα σε θεμα ταινιας ή αλλων εφαρμογων ή ειναι μικρή η διαφορα και τη διαφορα των χρηματων να τη δωσω για καλυτερο επεξεργαστη ή κατι αλλο???

Δημοσ.
ωραια και εγω προς dell μερια εχω αρχισει και καταληγω...ελπιζω οσα λετε για αξιοπιστια, σερβις και ποιοτητα να ισχύσουν και στην περιπτωση μου...για το θεμα της οθονης: 15αρα η 17αρα? εχει διαφορα σε θεμα ταινιας ή αλλων εφαρμογων ή ειναι μικρή η διαφορα και τη διαφορα των χρηματων να τη δωσω για καλυτερο επεξεργαστη ή κατι αλλο???

εγω στο λαπτοπ μου(εχω ενα toshiba sattelite a200-1M8) χω 15αρα οθονη . αλλα δεν βλεπω εκει ταινειες....απλα το εχω για εργασιες για το πανεπιστημιο και για κανα παιχνιδακι...κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει να δοσεις περισσοτερα χρηματα για να παρεις λαπτοπ με 17αρα οθονη....ηδη ειναι ακριβα τα dell.αν βαλεις και 17αρα..καλυτερα να παρεις ενα home με 8800GTX,22ara οθονη,και με τον 6850 στα 3GHz....γενικα ειμαι της φιλοσσοφιας οτι δεν αξιζει να δινεις πανω απο 1200-1300 ευρω για λαπτοπ

Δημοσ.

εγω που πηρα 1500 το dell μου θα με κακοχαρακτηριζες? LOL πλακα κανω δεν τιθεται συγκριση μεταξυ dell και sony στα χρηματα που δινεις στο θεμα προιοντος και στο θεμα service...

Δημοσ.
και εγω ψηφίζω dell...και μαλιστα σκεφτομαι να παρω XPS 1730 που τα σπάει..

Στο επισημο σιτε της dell εχει μονο τον xps 1530,που πραγματικα προκειτε για φοβερο μηχανημα...μια ερωτηση...προσπαθωνα κανω προσαρμογη ωστε να βαλω τις επιλογες μου αλλα δεν γινεται....εχει βγει και αντιστοιχο μοντελο με 17αρα οθονη???

Δημοσ.
Στο επισημο σιτε της dell εχει μονο τον xps 1530,που πραγματικα προκειτε για φοβερο μηχανημα...μια ερωτηση...προσπαθωνα κανω προσαρμογη ωστε να βαλω τις επιλογες μου αλλα δεν γινεται....εχει βγει και αντιστοιχο μοντελο με 17αρα οθονη???

Πάρε καλύτερα απευθείας στη DELL HELLAS...θα κάνετε τηλεφωνικά το configuration που θελεις και πιθανόν να πάρεις και καλύτερη τιμή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...