Προς το περιεχόμενο

Ελληνικες Σειρες


marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι νομιζετε οτι φταιει για τα χαλια των Ελληνικων Σειρών. Φετος δεν υπαρχει κατι αξιολογο ουτε κατι που να βλεπετε. Εκτος απο το παρα πεντε και λιγες αλλες, ολα τα υπολοιπα ειναι gtp και για ανθρωπους με χαμηλη νοημοσηνη. Φταινε οι κακοι ηθοποιοι το χαμηλο μπατζετ (δε νομιζω) ή κατι αλλο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ προσωπικά παρά 5 έβλεπα στη 1η σεζόν και προς το τέλος της σεζόν άρχισα να μην πολυενδιαφέρομαι.Μετά στη 2η σεζόν το παράτησα τελείως.Πιστεύω ότι όχι μόνο φέτος δεν έχει καμιά καλή σειρά αλλά και πέρυσι δεν είχε και άλλες χρονιές.Τώρα μπορεί να φταίνε πολλά..κακοί ηθοποιοί ορισμένοι ναι,μιας και παίζουν κάποιοι οι οποίοι δεν έχουν πείρα και μερικοί ούτε ταλέντο.Το χαμηλό μπάτζετ όχι τόσο μιας και αν έχεις μια καλή και έξυπνη ιδέα τότε δεν παίζει ρόλο απλά ίσως είναι λόγος για τον οποίο κάποιες σειρές είναι...παρακμιακές.Γενικά φταίει το όλο επίπεδο της τηλεόρασης πιστεύω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Αυτά είναι προσωπικές απόψεις.

 

Το Πενήντα-Πενήντα το βρήκα ευχάριστο, όπως και φέτος τα Υπέροχα Πλάσματα.

 

Υπάρχουν και καλές δραματικές σειρές.

 

Γενικά, το αρχικό μήνυμα είναι εντελώς ακατάλληλη βάση για οποιαδήποτε συζήτηση. Καλύτερο θα ήταν να δούμε ένα μήνυμα με τις απόψεις του χρήστη που άνοιξε την κουβέντα, με επιχειρήματα ουσιαστικότερα του "gtp"...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...