MiltoZ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 meatsa η μελαχρινή στη μέση η τσατσά είναι? lol Φρού-Φρού
meatsa Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 meatsa η μελαχρινή στη μέση η τσατσά είναι? ναι η τσατσα κάποιου κοντινου συγγενικου σου προσώπου παρακάλεσα κάτι...έχω έρωτα με αυτη την κοπελα....
Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 πές μου οτι είναι όλες τραβεστί, μόνο αυτό πες μου τέλος ..
KWSN_Men Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 χαχαχαχαχχααχ...ρε λες να προσπαθησω να δημιουργησω νεο καλλιτεχνικο ρευμα? σαν ονομα παντως μου αρεσει... στις πρωτες ζεστες το καλοκαιρι θα στησω καραουλι στο Συνταγμα και βλεπουμε... Δεν είναι κακή ιδέα. Εξάλλου, όλοι οι διεστραμμένοι έχουμε καλές ιδέες.
MiltoZ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 ναι η τσατσα κάποιου κοντινου συγγενικου σου προσώπου παρακάλεσα κάτι...έχω έρωτα με αυτη την κοπελα.... ααα... είναι σοβαρό δηλαδή...
meatsa Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 ααα... είναι σοβαρό δηλαδή... όσο και να μην το πιστεύεις , την έχω γνωρίσει φιλαράκι και είναι ατομάκι απο τα λίγα....) Μην με αναγκάσεις να παραθέσω φωτός και μείνε ον-τοπικ σε παρακαλώ.... Απλα δες την εδώ.... Και δες την και εδώ , όταν είχαμε κάνει όλοι οι φαν της ένα event στο λονδίνο , πόσο κάτω βάζει όλα τα ξέκωλα γύρω της , και ποσο απλή είνα.... Ον τοπικ όμως....περιμένω τα λογικά σας επιχειρήματα....περι ξεκώλων ο λόγος πάντα....
Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Και δες την και εδώ , όταν είχαμε κάνει όλοι οι φαν της ένα event στο λονδίνο , πόσο κάτω βάζει όλα τα ξέκωλα γύρω της , και ποσο απλή είνα.... QUOTE] ποιά απο τις δύο είναι ???
Aρρωστος 7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Ξεχωρίστε το ξέκωλο ντύσμο με την ξέκωλη συμπεριφορά.Είναι δύο διαφορετικά πράγματα.Το ένα δεν προυποθέτει το άλλο.
meatsa Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 ποιά απο τις δύο είναι ??? δεν το πιστεύεις ότι είναι η ίδια? Όχι μόνο δεν σου δίνει δικαίωμα για παρενόχληση , παρόλο που είναι τόσο σέξυ , αλλά άμα την γνωρίσεις , θα την λατρέψεις.... Ο πιο ανώμαλος να είσαι , δεν σου πάει η καρδιά να την παρενοχήσεις σεηουαλικά .... τέτοιο χαρακτήρα και integrity , για μια κοπέλα που κάνει φωτογραφήσεις toppless κλπ , δεν παίζει δηλαδή.... Και αν και δέχεται πολλές " παρενοχλήσεις" απο μαλάκες , η ίδια έχει δηλώσει ότι με το που βλέπω κάτι μυώδεις μαλάκες και μου λένε : " Hello....beautiful...." τρώνε σουτ με την μία.... Αυτό λέγεται self respect απλά.... και αυτή είναι η διαφορά του σέξι και του ξέκωλου....
KWSN_Men Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ πάντως με το που τη βλέπω, στην καλύτερη περίπτωση μου έρχεται όρεξη για ένα ποτήρι γάλα. Στην καλύτερη.
meatsa Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 ναι , σου δημιουργει ένα σύνδρομο να θέλεις να ξαναγίνεις μωρό που θέλει τάισμα....34G 100% natural είναι αυτά....που να τα δεις και απο κοντά...τπτ άλλο δεν σου λέω....ετών 24.... Αλλά μα τον Θεό , είναι άγγελος....πείτε μου ότι θέλετε εσεις για την κάθε πλαστική πατσαβούρα ξέκωλο τωρα με 2 κιλα glitter.... Ας τα βγάλουνε όλα έξω , μπας και τις "παρενοχλήσει " κανεις και πάρουνε λίγο αξία....και μετα ασ έχουνε το attitude - τραβατε με και ας κλαίω- γιατί μου την πεφτουνε μαλάκες....
KWSN_Men Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Ναι, είπα στην καλύτερη. Στη χειρότερη ανακατεύομαι από αυτά τα πράγματα...
1980 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Όλες αυτές οι κοπέλες είναι Αγγλίδες μοντέλα....Όλες είναι Page 3 Gilrs και κάνουνε καλλιτεχνικες γυμνές φωτογραφήσεις.... Η πρόκληση που σας βάζω είναι να βρείτε ποιες απο αυτές είναι οι sexy και ποιες τα ξέκωλα....Πείτε την γνώμη σας και θα σας απαντήσω με ντοκουμέντα και λινκς για το τι ρόλο βαράει η καθεμιά.... Για να δώ πόσο έμπειρο μάτι έχετε....και αν ξεχωρίζετε την διαφορά.... Ps : μην πείτε μαλακία για την μελαχρινή στην μέση με το καρε , σας έσφαξα.... λοιπον μου αρεσει το μελαχρινο απο αριστερα το πρωτο και η ξανθια τριτη απο δεξια. μαχιμες ειναι. αλλα αγγλιδες ξενερουα και παλι. οχι λαθος. η πρωτη εχει κατι ποδια σαν του ρομπερτο καρλος. μονο η ξανθια.
insomniaK Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 λοιπον μου αρεσει το μελαχρινο απο αριστερα το πρωτο και η ξανθια τριτη απο δεξια. μαχιμες ειναι. αλλα αγγλιδες ξενερουα και παλι. οχι λαθος. η πρωτη εχει κατι ποδια σαν του ρομπερτο καρλος. μονο η ξανθια. Ψηφίζω 3ο από αριστερά, φαίνεται σπουδαγμένη.
MiltoZ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Ψηφίζω 3ο από δεξιά, φαίνεται σπουδαγμένη. Fixed _____
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.