Προς το περιεχόμενο

σεξουαλική παρενόχληση σε εργασιακό χώρο.

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για το ποιά σας αρέσει λέτε? Εγώ λέω ποιά μου φαίνεται το περισσότερο ξέκωλο. :-)

Αφού δε μα τις δείχνει με τα ρούχα της δουλείας..

Όλες αυτές οι κοπέλες είναι Αγγλίδες μοντέλα....Όλες είναι Page 3 Gilrs και κάνουνε καλλιτεχνικες γυμνές φωτογραφήσεις....

Και εμείς συζητάμε για τις σπουδές τους...

Δημοσ.
Και εμείς συζητάμε για τις σπουδές τους...

ποιες αγγλίδες...

οι ελληνίδες δεν κάνουν καριέρα στο μόντελινγκ αν δε σπουδάζουν στο τμήμα δημοσιογραφίας ή της ιταλικής φιλολογίας, γνωρίζοντας συνάμα 2 τουλάχιστον ξένες γλώσσες...

Δημοσ.

οι αντιδρασεις του στυλ "με τετοια φατσα την εκοψα ξεκωλο" μου θυμιζει ατακα ενος τυπα απο την ταινια θυλικη εταιρεια οπου ο καλογεροπουλος λεει

εβριμπαντι ιν δις ταουν φακς εξεπτ του μι"

εγω βασικα και τετοιες κοπελες να δω στο δρομο χαιρεται το ματι μου να τις βλεπω αλλιως να κανουμε ενα μουσουλμανικο νομο που να λεει οτι ολα τα θυληκα με φερετζε και τσαντορ...ΑΝ ΚΑΙ στο κορανι που ετυχε να διαβασω μεχρι τελους δεν ειδα πουθενα να αναφερει οτι η γυναικα δεν ειναι ιση του αντρα επομενως αυτα ειναι κομπλεξ των αντρων...στην τουρκια που ειχα παει ο μισος πλυθησμος γυναικων ηταν με μακρια φουστανια και ο υπολοιπος μισος κανονικα...και κατι κοπελες σαν αυτες τις αγγλιδες μονο που ηταν τουρκαλες ολοι οι τουρκοι ελεγαν "μασαλα τσοκ γκιουζελ"

αλλα στη φωτο που εδειξε ο φιλος μας εκεινο το ξανθο με το ασπρο θα το ξεσκιζα και εγω...πολυ γουσταρω γκομενα στα λευκα (εκτος νυφων :-D )

Δημοσ.
Αχέμ, ξεφεύγουμε λίγο ε;

Μα τι συντήρηση κι οπισθοδρόμηση είναι αυτή...

Βάλτε ρε και μια foto με άντρες και ζητήστε να την κρίνουμε :P

(Εκτός αν μπει σε νέο topic με θέμα τη σεξουαλική παρενόχληση με θύμα άντρα,της οποίας είμαι υπέρμαχος ;) )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...