Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Έχω πάρει από το εξωτερικό ένα Sony Ericsson Z520a (είναι το αντίστοιχο Ζ520i της Ελλάδας) και επειδή έχει αγγλικό μενού χωρίς τη δυνατότητα χρήσης της Ελληνικής γλώσσας, αυτό που θα ήθελα να κάνω είναι να το flasharω και να το κάνω unlock για να του βάλω την ελληνική γλώσσα. Βέβαια το κινητό έχει μέσα το λογισμικό της X Cingular - δεν ξέρω αν αυτό πειράζει. Από την πλευρά μου προμηθεύτηκα εδώ από ενα γνωστό κατάστημα το καλώδιο USB (DCU-60) για σύνδεση του υπολογιστή με το κινητό και κατέβασα από τη σελίδα της Sonny Ericsson το αναβαθμισμένο λογισμικό για το κινητό και μάλιστα σε γλώσσα ελληνική ήταν η σελίδα. Παρ'ολα αυτά δεν έγινε κάτι και το κινητό παρέμεινε με αγγλικά μενού και καμία απολύτως αλλαγή. Να σας πω την αλήθεια το θέμα του μενού δεν με πολυ νοιάζει αν είναι στα αγγλικά αλλα το σημαντικότερο πάνω από όλα είναι το ότι δεν μου δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσω την ελληνική γλώσσα στα μηνύματα καθώς και στην εισαγωγή ονομάτων του τηλεφωνικού καταλόγου. Σας ευχαριστώ πολύ και η οποιαδήποτε συμβουλή σας θα μου ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.