Προς το περιεχόμενο

Πελάτης και αναβάθμιση site


dionisia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας.

Ο πελάτης μου θέλει να αναβαθμίζει μόνος του το site που του έφτιαξα.

Έχει δικό του Linux server στον οποίο έχω πρόσβαση.

Ποιός είναι ο ευκολότερος τρόπος να κάνει την αναβάθμιση χωρίς να με ζαλίζει και χωρίς να το διαλύσει....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγαπητή διονύσια, αυτα τα συζητάμε με τον πελάτη πρώτου αρχίσουμε να δουλεύουμε. Εφόσον του παρέδωσες ένα στατικό website εξήγησε του ότι αν δεν έχει βασικές γνώσεις html δεν μπορεί να το ανανεώσει.Διαφορετικά, αν έχεις γνώσεις php κανείς ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου για τη σελίδα. Αν όχι, μπορείς να μελετήσεις κάποια πλατφόρμα ετοίμου συστήματος περιεχομένου όπως είναι το drupal ή το wordpress κ να προσαρμόσεις τη σελίδα σου πάνω τους. Όπως κ να χει τώρα έχεις να κανείς περισσότερη δουλειά κ να πάρεις λιγότερα χρήματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνώ με τον ALR. Τι συμφώνησες; Η δευτερη περίπτωση, δηλαδή η ανάπτυξη cms είναι πιο επίπονη και πρέπει να κοστολογηθεί περισσότερο από την ανάπτυξη static σελίδων. Εσύ, σε κάθε περίπτωση, κράτα και κανένα backup της δουλειά σου διότι κάποια στραβή θα κάτσει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε ALR έχω φτιάξει ένα στατικό site το οποίο δεν έχω παραδώσει ακόμα.Έχω εξηγήσει στο πελάτη οτι δεν γίνεται να κάνει μόνος του την αναβάθμιση. Απλά δεν θέλει να πληρώνει και μου ζητά να δείξω στον υπαλληλό του πως να κάνει εκείνος την αναβάθμιση.Php τώρα έχω ξεκινήσει να μαθαίνω οπότε πιστεύω οτι δεν μπορώ να φτιάξω ενα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου.Θα κοιτάξω τι μπορώ να κάνω με το drupal η το wordpress που μου πρότεινες.Ποιό είναι το καλύτερο από τα δύο για τη περιπτωσή μου?

 

Φίλε takistmr φυσικά και θα τον χρεώσω επιπλέον αλλά πόσο? Έχω φτιάξει ενα site 5 σελίδων με χρέωσει 50euro τη σελίδα. Με βλέπω να τρέχω με το backup συνέχεια στον πελάτη μέχρι να καταλάβει ότι δεν μπορεί μόνος του....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γνωρίζεις css; η σελίδα σου είναι βασισμένη σε tables ή css; Αν καταφέρεις κ προσαρμόσεις το layout που σχεδίασες σε ένα από τα δύο, τότε το πρόβλημα σου λύθηκε. ουσιαστικά μετά θα παίξεις με τα modules του καθενός. Το wordpress είναι πιο απλό, μιας κ είναι προορισμενό για μπλογκ. Το drupal ξεκινά με μορφή portal αλλά μπορείς να κανείς τα πάντα.Και τα δύο χρησιμοποιούν css για το layout της σελίδας. Πρέπει να παίξεις κ με τα δυο για να δεις τι σε βολεύει, γιατί μόνο εσυ ξέρεις το layout των 5 σελίδων. Επίσης, μην μπαίνεις στη διαδικασία να εξηγήσεις τις χρεώσεις σου στον πελάτη κ σε καμία περίπτωση μην πεις αυτό το 50 ευρώ για κάθε σελίδα. Οι χρεώσεις είναι για το δημιουργικό κ λειτουργικό μέρος του website.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επίσης να ξεκαθαρισεις απο την αρχη εαν θελει αυτος να βαζει χερι, οτι εαν γινει κατι το στραβο εσυ δεν εχεις ευθυνη και οτι αναλαμβανεις απο την αρχη την διαδικασια , δεν ειναι κακο να θελει να αλλαζει κατι αυτος αλλα να ξερει οτι εσυ δεν εισαι υποχρεομενος να τρεχεις καθε λιγο για τις μ____ς που τυχον θα γινουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...