Προς το περιεχόμενο

To MSN Live Messenger den anoigei.

Charis.a

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Prin liges meres piga na anoiksw to Messenger kai den anoige.

Paratirisa omws sto Task Manager, sta processes, oti to messenger itan anoikto.

To apegkatestisa kai to ekana ksana install. Meta apo tin egkatastasi ekana restart to pc kai to messenger anoikse kanonika. Kleinw ton ypologisti, ton anoigw ksana kai pali to messenger den anoige, alla pali egrafe sto task manager oti itan anoikto to msnmsgr.exe

Ekana ksana uninstall/install, doulepse tin prwti fora alla pali otan ekleisa/anapsa ton ypologisti synevi to idio.

Ti na kanw re paidia, de ginetai kathe fora pou anoigw to pc na kanw kai to messenger install :-D

Δημοσ.

Κάτι ανάλογο μου συνέβαινε εμένα με τον firefox 2.0.0.9 (δηλαδή ενώ στο task manager έλεγε ότι ήταν ανοιχτό, το πρόγραμμα δεν άνοιγε) και οφείλονταν σε conflict που γίνοταν ανάμεσα στο uTorrent και στον Firefox. Έτσι όταν έκλεινα το utorrent και τερμάτιζα τον firefox μέσα στο task manager, και μετά τον ξανάνοιγα, λειτουργούσε κανονικά. Με την νέα έκδοση του ff το πρόβλημα εξαφανίστηκε. Θέλω να καταλήξω ότι μπορεί κάτι ανάλογο να γίνετε και με σένα...Υπάρχει και η εναλλακτική βέβαια: αντί για το MSN να αρχίσεις να χρησιμοποιείς το Pidgin

Δημοσ.

Έχω ψάξει και αυτό το ενδεχόμενο αλλά τίποτα. Πάλι η ίδια ιστορία. Κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή, πρέπει να κάνω uninstall το μεσσενγερ, να το ξανακάνω install και να κάνω restart για να ανοίξει. Στο επόμενο restart όμως πάλι δεν ανοίγει και πρέπει να ξανακάνω αυτή τη διαδικασία.

Έλεος, τα χω παίξει με αυτή την τρελλή ιστορία.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω παρόμοιο πρόβλημα με το msn messenger. Όταν το τρέχω δεν ανοίγει αλλά στο task manager δείχνει οτι τρώει το 90% της cpu. Καμιά ιδέα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...