Charis.a Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Prin liges meres piga na anoiksw to Messenger kai den anoige. Paratirisa omws sto Task Manager, sta processes, oti to messenger itan anoikto. To apegkatestisa kai to ekana ksana install. Meta apo tin egkatastasi ekana restart to pc kai to messenger anoikse kanonika. Kleinw ton ypologisti, ton anoigw ksana kai pali to messenger den anoige, alla pali egrafe sto task manager oti itan anoikto to msnmsgr.exe Ekana ksana uninstall/install, doulepse tin prwti fora alla pali otan ekleisa/anapsa ton ypologisti synevi to idio. Ti na kanw re paidia, de ginetai kathe fora pou anoigw to pc na kanw kai to messenger install
gadg3takias Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Κάτι ανάλογο μου συνέβαινε εμένα με τον firefox 2.0.0.9 (δηλαδή ενώ στο task manager έλεγε ότι ήταν ανοιχτό, το πρόγραμμα δεν άνοιγε) και οφείλονταν σε conflict που γίνοταν ανάμεσα στο uTorrent και στον Firefox. Έτσι όταν έκλεινα το utorrent και τερμάτιζα τον firefox μέσα στο task manager, και μετά τον ξανάνοιγα, λειτουργούσε κανονικά. Με την νέα έκδοση του ff το πρόβλημα εξαφανίστηκε. Θέλω να καταλήξω ότι μπορεί κάτι ανάλογο να γίνετε και με σένα...Υπάρχει και η εναλλακτική βέβαια: αντί για το MSN να αρχίσεις να χρησιμοποιείς το Pidgin
Charis.a Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Έχω ψάξει και αυτό το ενδεχόμενο αλλά τίποτα. Πάλι η ίδια ιστορία. Κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή, πρέπει να κάνω uninstall το μεσσενγερ, να το ξανακάνω install και να κάνω restart για να ανοίξει. Στο επόμενο restart όμως πάλι δεν ανοίγει και πρέπει να ξανακάνω αυτή τη διαδικασία. Έλεος, τα χω παίξει με αυτή την τρελλή ιστορία.
Alex D Lind Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 http://www.download.com/3120-20_4-0.html?tg=dl-20&qt=multiple%20msn&tag=srch Η πολυγαμία θα σου λίσει τα χέρια και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα.
infini Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Έχω παρόμοιο πρόβλημα με το msn messenger. Όταν το τρέχω δεν ανοίγει αλλά στο task manager δείχνει οτι τρώει το 90% της cpu. Καμιά ιδέα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.