Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • 0
FISHERMAN

Ενεργοποίηση ISS και ASP σε Windows Vista

Ερώτηση

Κάνω μεταπτυχιακό και έχω ενα μάθημα στο οποίο πρέπει να δημιουργήσω μια σχετικά απλή access database με δωμάτια ξενοδοχείων,πελάτες,είδη δωματίων κλπ την οποία όμως θα πρέπει να συνδέσω με μια html-asp σελίδα και να την βλέπω από εκεί και να γίνονται online ας πούμε οι εγγραφές κλπ. Το πρόβλημα προς το παρών είναι οτι σε winxp εύκολα σήκωσα τον iss και μπόρεσα να δω μέσω του localhost τις απλές html και asp σελίδες που φτιάχνω με το editplus. Στο λάπτοπ όμως έχει Vista και ενώ κατάφερα να σηκώσω θεωρητικά τον ISS παρόλο που οι ρυθμίσεις και οι καρτέλες καμία σχέση με τα winxp μου δημιούργησε τους φακέλους inetpub Κλπ. Έχω δοκιμάσει πολλά πράματα,εχω διαβάσει αρκετά φόρουμ αλλά λύση δεν βρήκα και η εργασία τρέχει....πρέπει σύντομα να βρεθεί λύση παρακαλώ. Έχει κανείς εμπειρία επι του θέματος? :fear:

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ευχαριστώ πολύ,μόλις βρω χρόνο θα το δοκιμάσω γιατί παράλληλα τρέχουν άλλες πόσες εργασίες.Τώρα έφτιαξα μια βάση με 4 ξενοδοχεία και μερικά δωμάτια και χαροπαλεύω με την ASP να τα κάνω να εμφανίζονται ποιά είναι διαθέσιμα για κράτηση.Δλδ να μπαίνει ο πελάτης μέσω νετ και να επιλέγει με listbox το ξενοδοχείο πχ 1 ή 2 ή 3 και να διαλέγει δωμάτιο ,ανέσεις κ τιμή και να του επιστρέφει αν υπάρχει κάποιο διαθέσιμο με αυτά τα στοιχεία....όποιος μπορεί να δώσει εστω κ μια πληροφορία θα είναι χρήσιμο.

 

Ευχαριστώ για την πρόσκληση αλλά όπως βλέπεις αγωνίζομαι να κάνω κάτι..δεν έχω ούτε στοιχειώδης γνώσεις...και απελπίζομαι....

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο application pool του web site που έχεις φτιάξει στον iis δώσε στο identity το local system και όχι networkservice

 

Ψάχνω προγραμματιστή σε asp ( όχι .net) για 2-3 δουλίτσες αν σε ενδιαφέρει δώσε pm

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...