Προς το περιεχόμενο

Μήνυμα λάθους: "Αυτη η λειτουργια ακυρωθηκε εξαιτιας των περιορισμων"

pasoles

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια τη κανετε ?λοιπον θελω να με βοηθησετε σε κατι...προσπαθω να ανοιξω τν πινακα ελεγχου αλλα δν ανοιγει κ μαζι με αυτο πολλα αλλα πραγματα οπως ι ασφαλης καταργηση συσκευων κ.α. μου γραφει οταν προσπαθω να τα ανοιξω αυτο:περιορισμοι Αυτη η λειτουργια ακυρωθηκε εξαιτιας των περιορισμων που ισχυουν σε αυτον τον υπολογιστη. Επικοινωνιστε με τον διαχειριστη του συστηματος σας. κ διαχειρηστης ομως ειμαι εγω .... τι μπορω να κανω για να λυθει αυτο το προβλημα????ευχαριστω εκ των προτερων....

Δημοσ.

Το ρωτάω επιδει κάποιος μπορεί να έχει έναν άλλων λογαριασμό ο οποίος έχει δικαιώματα administrator και από εκεί να αλλάξει τα δικαιώματα του λογαριασμού σου. Καλώς κακώς μπες σε safe mode και όταν σου ζητήσει να επιλέξεις λογαριασμό διάλεξε administrator μόλις μπεις πήγεναι πίνακα ελέγχου μετά πήγεναι στους χρήστες και μπες στο λογαριασμό σου εκεί επάνω στις επιλογές εχει μια επιλογη οποία λέει αλλαγή του τύπου λογαριασμού μου μπες εκεί και δες αν είναι τσεκαρισμένη η επιλογή "διαχειριστείς υπολογιστή" αν δεν είναι τσέκαρε την και κανε επαννακινιση

Δημοσ.

sorry λαθος...στον υπολογιστη εχω 2 λογαριασμους εγω ομως ειμαι ο διαχειριστης...κ παλι ομως δεν μπορω να ανοιξω τον πινακα ελεγχου...

Δημοσ.

πηγεναι να δεις από άλλων λογαριασμό αν ανοίγει ο πίνακας ελέγχου αλλιώς δοκίμασε αυτό που ανέφερα επάνω

δοκίμασε και κάτι άλλο πηγεναι έναρξη μετά εκτέλεση και γράψε την εντολή control δες αν κάνει κατή

αν δεν γίνει τίποτα κανε και κάνα scan για ιούς μπορεί κάνα malware κάνει κάτι ποίος ξέρει

Δημοσ.

ευχαριστω για το ενδιαφερον σου...λοιπον εχω ψαξει για ιουσ πολλες φορες αλλα τπτ....επισης ολα οσα μ ειπεσ τα εχω δοκιμασει αλλα τπτ παλι...υπαρχει τπτ αλλο π μπορω να κανω εκτος απο φορματ....

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αν δεν εκανες format και σε προλαβα,ανοιξε την γραμμη εντολων απο την εναρξη (run) και γραψε regedit και πηγαινε εδω [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System]

"DisableTaskMgr"=dword:0000000 και διεργαψε το =dword:00000000 και μετα θα ανοιγει το task manager.ευχαριστω.

Δημοσ.

για δοκιμασε κι αυτο:

πατα "εκτελεση" και γράψε την γραμμη εντολων "lusrmgr.msc" μετα πηγαινε στους χρηστες δεξι κλικ στον administrator και enable. Κάνε logoff Και ξανά Logon με τον χρηστη αυτόν.

Δημοσ.

ok παιδια χιλια ευχαριστω επιτελους το εφτιαξα..να στε καλα ....α λειτουργικο windows xp εχω....καλες γιορτες....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...