Προς το περιεχόμενο

Αγορά laptop που θα τρέχει linux

iorulezz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περίμενα χαμηλότερη τιμή, ειδικά μετά από κάποιο μήνυμα φίλου που ανέφερε ότι με το ίδιο ποσό πήρε XPS M1330 με ανάλογα περίπου χαρακτηριστικά. Πάντως και με 4 χρόνια εγγύηση 20 ευρώ παραπάνω κοστίζει.

Στο Toshiba με χαλάει πολύ ο σκληρός. Στο Vostro η τιμή. Δεν ξέρω. Είμαι της άποψης πως όταν θέτεις ένα όριο δεν πρέπει να ξεφεύγεις από αυτό.

Κοίτα και αλλού και στάθμισε πρώτα τις σημαντικές ανάγκες σου για το φορητό (πχ. ποιότητα, εγγύηση ???) και μετά τις δευτερεύουσες (πχ. κάρτα γραφικών) για να καταλήξεις.

Αν και δεν συμπαθώ τα 17'' ίσως να έπρεπε να σκεφτείς και αυτό που με τη προσθήκη 3ετούς εγγύησης πάει στα ~1370 που είναι και μέσα στα όρια που θέτεις αλλά και 200 ευρώ φθηνότερος από το Vostro.

Δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσε να σε βοηθήσει..εδώ είμαστε πάντως

Δημοσ.
Λοιπόν....

Επικοινώνησα με την Dell σήμερα. Μου δήλωσαν ότι το Inspiron 1520 το σταμάτησαν και εφόσον το XPS 1530 πάει για 2000 Ε και πάνω έφτιαξα μια σύνθεση για Vostro 1500.

Τιμή: 1533,91 Ε

Το μηχάνημα φαίνεται ότι έχει απίστευτα χαρακτηριστικά. Αλλά αξίζει ή μήπως να πάρω το αρχικό Toshiba A200-1IZ με 1299 Ε και 4 χρόνια εγγύηση κι ας μην είναι η φοβερή on site της Dell;;;; Τι λέτε εσείς τα αξίζει τα λεφτά του;

Η παραπάνω τιμή προέκυψε α) από το σάιτ ή β) ειναι η προσφορά του πωλητή?

Αν ισχύει το πρώτο τότε η πραγματική τιμή που θα πληρώσεις (προσφορά πωλητή) θα είναι μικρότερη.:-)

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι η τιμή πήγε ψηλά. Βέβαια το laptop είναι μπόμπα.

@ελπα Μίλησα με πωλητή.

Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί μου είπε πως δε μου πουλάει Inspiron 1520 (που με ενδιαφέρει πιο πολύ γιατί είναι πιο όμορφο) ενώ το site της dell το έχει ακόμα. Αν το παραγγείλω και το πληρώσω μέσω internet δηλαδή τι θα γίνει.

Όπως είπε ο μιχάλης2610 εάν είναι με τα ίδια λεφτά να πάρω δυνατό xps1330 τότε το Vostro είναι πανάκριβο. Και μάλιστα μου είπε ότι έχει μια προσφορά για vostro στα 1260 E (προ φπα) και πάνω σ'αυτό βάλαμε κάποια χαρακτηριστικά παραπάνω -αν θυμάμαι καλά ανάλυση, σκληρό δίσκο και κάρτα γραφικών- και έφτασε η τιμή εκεί που έφτασε.

Στο τέλος ζήτησα δόσεις και μου είπε πως δεν κάνει άτοκες (αυτό δεν το κατάλαβα καθώς όλες οι εταιρείες κάνουν πλέον).

Του λέω λοιπόν ότι γουστάρω να πληρώσω ντουκου και θέλω καλύτερη τιμή. Τίποτα καλύτερο μου λέει.

Θα ξαναμιλήσω μαζί του από βδομάδα.

Θέλω να μάθω καταρχήν γιατί δε μου δίνει το Inspiron 1520 και να δω αν θα πετύχω καλύτερη τιμή γιατί αυτή είναι όντως ψηλή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...