Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με εξωτερικο σκληρο (Βοηθεια)


crisselectro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια θα παρακαλουσα οποιος γνωριζει ας βοηθησει γιατι υπαρχει προβλημα με τον εξωτερικο δισκο και υπαρχουν αρχεια που δεν μπορω να τα βρω.

Θα σας εξηγησω τι εγινε.

Ενας φιλος εχει ενα εξωτερικο δισκο 500 Gb , πηγε να κανει φορματ στο laptop και ξεχασε οτι ο σκληρος ηταν συνδεδεμενος με το laptop με αποτελεσμα να μπερδευτει και να κανει delete τον εξωτερικο και format στο C , οταν καταλαβε τι εκανε σταματησε το format τη στιγμη που ειχε φτασει στο 20%.

Δεν μπορουσε πλεον να ανοιξει το σκληρο γιατι απλα δεν τον εβλεπε.

Κατεβασε τους drivers , αλλα παλι τιποτα.

Χρησιμοποιησα εγω το magic partition και τελικα τον ανοιξα και τωρα ανοιγει κανονικα μονο που δεν υπαρχουν τα αρχεια που ειχε μεσα περιπου 40 Gb.

Επειτα χρησιμοποιησα 4 διαφορετικα προγραματα επαναφορας αρχειων οπως Easy Recovery Pro , OO.FormatRecovery , και αλλα δυο που δεν θυμαμαι τωρα πως λεγονται.

Κανενα απο αυτα δεν βρισκει τιποτα παρα μονο κατι λιγα Mb με ενα αρχειο που λεγεται System Volume Information και τιποτα παραπανω.

Υποτιθεται οτι αυτα τα προγραμματα επαναφερουν χαμενα αρχεια ειτε απο format ειτε απο delete , τα εχω ξαναδουλεψει και δεν ειχα καποιο προβλημα , επανεφερα τα αρχεια κανονικα , οχι 100% αλλα ενα 90% τα επανεφερα.

Δεν μπορω να καταλαβω τι εχει γινει στη συγκεκριμενη περιπτωση , δεν ξερω τι αλλο να κανω.

Παιδια οποιος γνωριζει θα εκτιμουσα παρα πολυ τη βοηθεια του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...