Προς το περιεχόμενο

'Enter'....με τεχνολογία στο Ράδιο Κυπαρισσία 93,6


21century

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΜΙΑ εκπομπή τεχνολογίας ετοίμασε από το Περιφερειακό ραδιόφωνο το ιστορικό Ράδιο Κυπαρισσία 93,6FM που εκπέμπει από τη ΝΔ Πελοπόννησο και συγκαταλέγεται στο πρώτο ραδιόφωνο της Μεσσηνίας που εξέπεμψε από το διαδίκτυο και συνεχίζει στο http://www.radio936.gr .

O Ρ/Σ που σήμερα συνεργάζεται με το ΑΠΕ, Flash96, EΡΑ, αλλά και το Ομογενειακό Πρακτορείο Ειδήσεων κάθε Παρασκευή 6-8 το απόγευμα ετοίμασε το ENTER, μια εκπομπή για το Ιντερνετ και τους χρήστες της νέας τεχνολογίας. Στην εκπομπή μπορούν να κατατίθεται ερωτήματα ενώ παρουσιάζονται φρέσκα νέα τεχνολογίας, ενδιαφέροντες ειδήσεις και πολύ μουσική. Σύντομα θα υπάρχει διεπαφή με ερωτήματα και από τα στούντιο του Αθηναικού Α100net radio με το οποίο συνεργάζεται ώστε να αφουγκραστεί τον παλμό της νεολαίας. Ο Σταθμός ακούγεται και μέσα από τα μεγάλα ελληνικά e-radio portals ενώ εκπέμπει 16 χρόνια και συμμετέχει ενεργά στα δρώμενα της περιφέρειας. Να τονισθεί ότι από το Ράδιο Κυπαρισσία μεταδίδεται κάθε πρωί 9-11 και η πρώτη εκπομπή της ελευθερης ραδιοφωνίας 'Πρωινό Δρομολόγιο' που ξεκίνησε απο τα ερτζιανά της Αθήνας το 1988!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

kudos πατριδα!απο μουσικη παιρνει βελτιωση γιατι οποτε κατεβαινω κατω απογοητευομαι απο τη μουσικη των τοπικων και τη βγαζω με δισκακια στο αμαξι.anyway αυτο ειναι υποκειμενικο αλλα η παρατηρηση που εχω να κανω οχι...οι διαφημισεις ειναι ελεεινες...λιγο περισσοτερη προσοχη στη παραγωγη τους...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...