Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα Δημιουργίας Ιστοσελίδων


N.I.C

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδιά ξέρετε κανένα καλό πρόγραμμα για δημιουργία ιστοσελίδων; είχα το frontpage 2002 αλλά δεν με καλύπτει αρκετά στην δουλειά που θέλω να κάνω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά ανέλαβα να κάνω την ιστοσελίδα του καταστήματος που δουλέυει η μητέρα μου, κατάστημα καλλυντικών είναι. Ξέρετε διαφήμιση προϊόντων και σχετικά τέτοια. Κώδικα HTML ξέρω αλλά όχι και τέλεια, οπότε θέλω κάτι σαν το frontpage αλλά να έχει και κανα δύο πράματα παραπάνω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ αναρρωτίεμαι πως γίνεται για το δικό σου μαγαζί να μην θέλεις να γίνει σωστή δουλειά. Συνήθως για μας θέλουμε το καλύτερο. Εγώ σου προτείνω το sothink menu για μενού, το dreamweaver για τα υπόλοιπα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

e vevaia ALR thelo to kalitero, giauto rotisa ama kserete kapoio allo pera apo to frontpage 2002 to opoio den prosferei idiaitera polla pramata, kai mias kai den thimamai poli kala ton html gia na tin kano "xeirokinita", rotisa ama ipirxe kati paromoio me frontpage alla me perisoteres dinatotites kai kinoumene sxedia kai tetoia pramata...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου αν ήθελες το καλύτερο, θα έψαχνες για εταιρία web design ή για επαγγελματία web designer και όχι για καλό πρόγραμμα. Τώρα απλώς θέλεις το φτηνότερο. Οπότε σκέψου ότι οι τυχόν επισκέπτες της ιστοσελίδας σου, δεν είναι χαζοί. Θα το καταλάβουν κ οι ίδιοι ότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είναι της "φτηνής λύσης" κ η επόμενη σκέψη είναι "πόσο αξιόπιστο μπορεί να είναι κάτι τέτοιο, χμ..Μήπως να ψάξω για κάτι πιο...Οργανωμένο;" εσυ τώρα θέλεις να κανείς το γούστο σου φτιάχνοντας όμως κάτι πρόχειρο , μη επαγγελματικό, για δικό σου ουσιαστικά μαγαζί κ να πεις: δες , εχω κ ιστοσελίδα, εγώ την έκανα! Αυτό που δεν καταλαβαίνεις όμως, είναι ότι μια τέτοια διαδίκτυακη εικόνα κάνει ζημία στην επιχείρηση γιατί δηλώνει προχειρότητα, αναξιοπιστία κ δείχνει την πολιτική του ιδιοκτήτη. Μην με παρεξηγήσεις, δεν θέλω να απαξίωσω την προσπάθεια κανενός, απλώς σου παραθέτω, όχι την γνώμη μου, την πραγματικότητα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίτα φίλε ALR, επειδή απόσα είπες, κάταλαβα ότι ίσως είσαι web designer η τέλοσπάντων πάρεξήγηθηκες επειδή δεν προτιμώ να δώσω 1100ε σε έναν επάγγελματια, οι λόγοι που δεν πρόκειται να δώσω 1100ε για μια απλή ιστοσέλιδα είναι οι εξής: 1ον) γνωρίζω αρκέτα καλά το αντικείμενο έτσι ώστε να μπορώ να δημιουργήσω μια απλή ιστοσελίδα για διαφήμιση προ'ι'όντων.

2ον) μπόρεις να δεις και μόνος σου τα αποτελεσματα ενός επαγγελματία που εκάνε αυτην την σελίδα, την οποία εγώ θα αναλάβωhttp://www.rob.gr. Αν είσαι σχετικός με web design θα καταλάβεις οτι με αυτή την δουλειά που έκανε ένας επαγγελματίας, την προχειρότητα όπως λες εσύ ο ίδιος, και πήρε για αυτό το πράμα 1050ε (τους έκανε και έκπτωση), σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναδώσω σε επαγγελμάτια λέφτα,πριν δω δείγματα απο την δουλειά του ή απο την στιγμή που γνώριζω αρκετά καλά το αντικείμενο. Αλλώστε, εάν όλοι όσοι ήθελαν να κάνουν ένα site, έδιναν λεφτά σε "επαγγελματίες",και τέτοιου είδους, δεν θα υπήρχαν στην αγορά τόσο δυνατά προγράμματα όπως το Dreamweaver της Adobe.

Επίσης, δεν υπάρχουν πόλλοι άνθρωποι οι οποίοι να μπαίνουν σε site και το πρώτο πράγμα που να βλέπουν να είναι άμα το site είναι φτιαγμένο απο επαγγελματία ή ερασιτεχνικό. Φυσικά και δεν σε παρεξηγώ, άλλα προσωπικά πιστεύω πως αν η τύχη ενός μαγαζιού κρινόταν απο το αν το site του είναι απο επαγγελματία ή όχι, είναι λάθος. Αν ήταν έτσι πόλλα γνώστα μαγαζιά θα είχαν κλείσει ήδη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό είναι δικαιολογία φίλε μου.Πάντα βλέπεις τις δουλειές που έχει κάνει κάποιος από πριν κ μετά συνεργάζεσαι μαζί του.Θα πήγαινες δηλαδή σε μαγαζί με έπιπλα κ θα έλεγες:"πιασε 2 καναπέδες", χωρίς να δεις τι δουλειά κάνουν; Γνωρίζεις φαντάζομαι ότι Σε κάθε επάγγελμα υπάρχουν οι καλοί, υπάρχουν κ οι κακοί, οι μέτριοι κ πάει λέγοντας.Το ότι εσυ πέτυχες λάθος άνθρωπο δεν σημαίνει ότι είναι όλοι άσχετοι. Κανείς λάθος αν νομίζεις ότι ο επαγγελματίας αναλαμβάνει μόνο πολυσύνθετες δουλειές.Καταρχήν αυτό, είναι δουλειά του developer.O designer αναλαμβάνει να επικοινωνήσει τα μηνύματα του πελάτη, όσο το δυνατόν καλύτερα, συνδιαζοντας την πρόσβασιμοτητα με την αρτιότητα του design και αναλαμβάνει ακριβώς αυτές τις απλές όπως λες, σελίδες, γιατί κατ'εμέ, τίποτα δεν είναι απλό. Το dreamweaver είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο κ βοηθά στην ανάπτυξη ιστοσελίδων. Έχεις λανθασμένη άποψη περί της αξίας ενός website. Αλλά ο καθένας από μας έχει κ την άποψη του κ τους στόχους του. Εγώ σου εξέφρασα την δίκη μου. Από κει κ πέρα σου εύχομαι καλή επιτυχία :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απόδεχομαι όλα όσα λες φίλε μου και συμφώνω απόλυτα με το ότι υπάρχουν καλοί και κακοί σε κάθε επάγγελμα. Φυσικά και δεν ισχυρίζομαι πως όλοι είναι άσχετοι στο συγκεκριμένο επάγγελμα, αλλά πλέον ο καθένας που θέλει να λέγεται επαγγελματίας, δεν σκέφτεται πώς θα κάνει σωστά την δουλειά του, αλλά πώς θα βγάλει πόλλα λεφτά κάνοντας λίγα πράγματα και με λίγη δουλειά, τα οποία δεν είναι αρκετά και δεν ευχαριστούν τον πελάτη, όπως στην δική μου περίπτωση. Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, δυστυχώς όμως είναι λίγες για να αποτρέψουν τα δεδομένα. Από κει και πέρα, από την στιγμή που ήδη έχω εξοικειώθει με το Dreamweaver υπέραρκετα από όσο χρειάζεται (όλη μέρα χτες το δούλευα και σταμάτησα λίγο πριν) αξίζει να δοκίμασω την τύχη μου.Όλα όσα είπα δεν απότελουν καθόλου δικαιολόγιες αλλά επαληθεύονται εις το έπακρον αν το ψάξεις λίγο, σίγουρα όμως αυτή είναι η δική μου άποψη, και πόλλων άλλων βέβαια, την οποία δεν μπόρω να σου επιβάλλω. Ευχαριστώ για τον χρόνο που μου διέθεσες στο να μου απάντησεις στο post, και μου με έκανες να επιβεβαιώσω τουλάχιστον ότι οι εξαίρεσεις αυτές δεν έχουν, ευτυχώς, εκλείψει τέλειως;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...