Προς το περιεχόμενο

Επιλογή TFT 19" 4:3

skull

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

pivot σημαινει γυρνας την οθονη κατα 90 μοιρες.

Η philips που προτεινετε ποσο εχει? Υπαρχει καποιο eshop που να δινει το /00 μοντελο ??

Δημοσ.
Η philips που προτεινετε ποσο εχει? Υπαρχει καποιο eshop που να δινει το /00 μοντελο ??

Θα το βρεις σε πολλά e-shops, ψαξε στο skroutz,

αν δεις γωνιες θέασης 178/178 ειναι με pva πάνελ ;)

Δημοσ.
Θα το βρεις σε πολλά e-shops, ψαξε στο skroutz,

αν δεις γωνιες θέασης 178/178 ειναι με pva πάνελ ;)

Εχετε υποψην σας ομως οτι τα eshops μπορει να κανουν λαθος στα χαρακτηριστικα.(ειδικα για αυτην την οθονη)

Για αυτο δειτε το κουτι της oτι γραφει(190P7ES/00) πριν την πληρωσετε .

Δημοσ.
Εχετε υποψην σας ομως οτι τα eshops μπορει να κανουν λαθος στα χαρακτηριστικα.(ειδικα για αυτην την οθονη)

εγω πηρα ενα e-shop και λεει οτι ειναι αδυνατο να μου πει αν ειναι /00. Μα καλα, στο κουτι του, δε γραφει αν ειναι /00 ? Τοσο πολυ βαριουντε να μου πουν?

Δημοσ.

Καταλαβαίνω οτι απο διαφορετικές γωνίες μερικά χρώματα αλλάζουν,συνήθως σκουρένουν.

Αν και δεν εχω κανει σωστες ρυθμίσεις 100% μου άρεσε παρα πολύ η eizo σε σύγκριση με αυτές που είχε το πλαίσιο στα ραφια του και συνολικά αυτές που έχω παρατηρήσει.

Δεν με πειράζει ιδιαίτερα αυτό,η αλήθεια είναι οτι πρέπει να κάνεις προσπάθεια για να το καταλάβεις.

Την philips δεν την εχω δει απο κοντα,και απο οτι κατάλαβα κανένας άλλος απο εδω μεσα! :/

Απο την αρχή το δήλημα μου ήταν ανάμεσα σε συγκεκριμένα μοντέλα και οχι την philips(κομπλεξισμος :P)!

Δημοσ.

εγω πηρα ενα e-shop και λεει οτι ειναι αδυνατο να μου πει αν ειναι /00. Μα καλα, στο κουτι του, δε γραφει αν ειναι /00 ? Τοσο πολυ βαριουντε να μου πουν?

Σίγουρα γραφει εξωτερικά το κουτί εάν είναι /10 η /00 η /01 ???

Γιατί ok άμα γραφει τότε το ελέγξεις και ανάλογα πράττεις εάν όμως δεν γραφει ? .... οποτε γνωρίζει κανεις τι παίζει? :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...