Προς το περιεχόμενο

Παράπονα από το eshop.


fabiawrc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αγορασα μια καρτα 7300gt.η καρτα καηκε μετα απο καιρο και την πηγα στο eshop.

 

αφου περιμενα 3 ολοκληρες εβδομαδες για να μου την αλλαξουν,εγω ζητησα πιστωτικο το οποιο δεν μου εδιναν.εντωμεταξυ χτυπαγα το κεφαλι μου γιατι δεν την πηρα απο το πλαισιο,ωστε να γλυτωσω ολα αυτα που γραφω παρακατω.

 

παιρνω τηλεφωνο στο ινκα, και τους λεω ετσι και ετσι.μου δινουν ενα τηλεφωνο,στο οποιο το σηκωσε ενας κυριος,ο οποιος δεν μιλαει με πελατες,και απορησε που βρηκα το τηλ.

 

αφου μιλησαμε κανα μισαωρο και τον ρωτησα γιατι δεν κοβει πιστωτικο ενω βαση νομου ειναι υποχρεωμενο το eshop,αφου μου τα μασησε,μου εκοψε τελικα πιστωτικο.επισης του επισημανα γιατι να αγορασω κατι παλι απο εσας ξεροντας οτι θα ταλαιπωρηθω,ενω παω ωραια στο πλαισιο,και να μου χαλασει η vga εχω καινουργια,αν οχι σε 2 με 3 ωρες την επομενη μερα.

 

και αντι να το παραδεχτει,μου απαντησε οτι δεν μας ενδιαφερει τι κανει ο ανταγωνισμος,οτι το πλαισιο δινει μεταχειρισμενα προιοντα στο rma.

και εκτος απο αυτο ειπε οτι το 70% ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ στα forumsΚΑΤΑ ΤΟΥ ESHOP ειναι ψεματα!!!εκει καπου δεν ασχοληθηκα αλλο.

 

αφου του ειπα οτι θελω μια ati 2600 pro και μου την εστειλε στο καταστημα της στουρναρη γιατι δεν υπηρχε.παω να παραλαβω και δεν ειχα μετρητα πανω μου.ειχα μονο πιστωτικη.δεν μου εδωσαν τη καρτα γιατι η διαφορα επρεπε να πληρωθει με μετρητα μονο.τα νευρα μου τσαταλια εμενα γιατι κατεβηκα τσαμα στο κεντρο.εντωμεταξυ την καρτα δεν την ειχα δει.και θα καταλαβετε γιατι.

 

παω μετα απο 2 μερες να την παρω και μου δινουν την msi 2600pro που ζητησα αλλα με ddr-2 αντι για dd-r3 μνημη!!μου ειπαν οτι ετσι βγαινει η καρτα και δεν υπαρχει αλλη ιδια με ddr-3.

 

επειδη δεν τρωω κουτοχορτο,ειχα μπει ηδη στο site της msi πριν αγορασω την καρτα και ειδα οτι εχει 2 καρτες ιδιες,με ddr-2 και ddr-3.λεω στον υπαληλο μπες στο site να δεις οτι εχει και με ddr-3 και οτι δεν προκειται για λαθος τεχνικα χαρακτηριστικα στο site σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

αφου ειχα ξενερωσει τρελα,ζηταω να μου δωσουν την ιδια που ζητησα με ddr3 και δεν ειχαν ουτε θα εφερναν.λεω ας παει στα κοματια,θα παρω την καρτα και να μην με ξαναδουν ποτε.

 

παω σπιτι βαζω την καρτα και αρχιζουμε τα ωραια.παντου εβγαζε artifacts στα γραματα,και μετα απο κανεναν δεκαλεπτο η οθονη εσβηνε.επειδη ειχα αρκετες δουλειες δεν την πηγα αμεσως πισω και την παω μετα απο 2 εβδομαδες.

 

λεω στον πωλητη κοιταξε να δεις,εχω ταλαιπωρηθει αρκετα,η καρτα εχει προβλημα,στειλτη πισω και να μου κοπει πιστωτικο ωστε να αγορασω κατι,που δεν θα χαλασει ωστε να μην υποστω παλι αυτο το παραμυθι.

 

μου ειπε οτι πιστωτικο δεν γινεται και οτι θα παραλαβεται την ιδια καρτα,εφοσον εχει προβλημα.περιπου 1 εβδομαδα θα περιμενετε.εντωμεταξυ εκεινη την στιγμη ενας ακομη δυστυχισμενος πελατης του eshop φωναζε γιατι ειχε παρει καποιο καινουργιο pc, το οποιο δεν δουλευε το εφερε για επισκευη και το κραταγανε μερες και ο ανθρωπος δεν μπορουσε να δουλεψει.

 

λεω εγω θελω πιστωτικο.μου λεει παρτε τηλ στους τεχνικους και ζητηστε δεν ειναι δικια μου δουλεια αυτο.εφυγα νευριασμενος και περιμενω τωρα για την συνεχεια.

 

ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ.ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΓΟΡΕΣ APO ΤΟ ΕSHOP.θα προσπαθησω να κανω την μεγιστη δυσφημιση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...και εκτος απο αυτο ειπε οτι το 70% ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ στα forumsΚΑΤΑ ΤΟΥ ESHOP ειναι ψεματα!!!εκει καπου δεν ασχοληθηκα αλλο...

 

Εγώ πάλι δεν έχω ταλαιπωρηθεί ως τώρα από το e-shop σε αντίθεση με το plaisio. Ξέρεις ποιο είναι το μυστικό; Να μάθεις πώς λειτουργεί το σύστημα και των δύο καταστημάτων, τους κανονισμούς λειτουργίας ώστε να βρίσκεις την άκρη. Όσο για το ποσοστό δε γνωρίζω πόσο είναι το αληθές αλλά πληροφοριακά το plaisio όπως και τα άλλα καταστήματα πληρώνουν άτομα για να κάνουν δυσφήμιση σε forum όπως αυτό και πολλά άλλα. Υπάρχουν δηλαδή μεθοδευμένες κινήσεις μέσω ομάδων. Αυτό μου το έχει πει άτομο που δούλευε πιο παλιά, στο πλαίσιο συγκεκριμένα. Συνεπώς δεν εμπιστεύομαι τα forum σε τέτοια θέματα. Ακούω τη λένε και γράφουν αλλά ως εκεί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

dεν με ενδιαφερει τι γραφει ο καθενας και αν ειναι αληθεια η ψεματα.εγω αυτο που θελω ειναι οταν χαλαει κατι να το εχω σε 1 μερα μεσα η την επομενη.

 

γιατι λοιπον να παω παλι στο eshop?ε οχι δεν θα παω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

^ Ωπα ρε μπρούκλη εσύ :P

 

Εγω μόλις ψώνισα απο το e-shop και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη και απο την εξυπηρέτηση και απο τις τιμές. Αρκετά πιο οικονομικό απο το Πλαίσιο που σε ενα σύνολο έχει διαφορά 1980 :)

Μεσα σε 2 μέρες τα είχα και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα στην ποιότητα των αγαθών.

 

Τωρα βέβαια δεν ξέρω για after sales αν και έχω ακούσει και εγω οτι δεν είναι και τόσο καλή η υποστήριξη..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σωστος ο fabiawrc και εμενα τα ιδια μου εκαναν και δεν μου εδιναν πιστωτικο,εκει 7-8 μερες μεχρ να λυθει το θεμα,δεν τους νιαζει οτι μπορει το pc να ειναι εργαλειο δουλειας,ενω παραδιπλα αν οχι επιτοπου σε 3-4 ωρες,και στην χειροτερη περιπτωση την αλλη μερα!ουτε ενα ευρω απο μενα ξανα!να δουμε ποτε θα βαλουν μυαλο,επιλογη του καθενος ειναι,και αναλογα με της εμπειριες του κρινει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βασικα απο την στιγμη που πατε και αγοραζετε απο εκει περα επειδη τα εχει 10 ευρω πιο κατω καλα να παθετε. τι κλαιγεστε μετα.

 

Δεν είναι λαική είναι κατάστημα που υπόκειντέ στους νόμους το ότι πληρώνει κάποιος 10 ευρώ λιγότερα δεν σημαίνει ότι δεν έχει δικαιώματα.Απλά δεν εμπιστευόμαστε κατάστημα με κακή φήμη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πλακα με κανεις???/:mad:

παντως οταν πηρα την καρτα απο το παιδι λεω ωχ ελπιζω να μην εχω μπλεξιματα αν χαλασει η καρτα.τι το θελα και το πα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αγοραζεις πχ μια καρτα γραφικων που κανει 100 ευρω.και σου χαλαει καποια στιγμη.

 

εχεις 2 επιλογες.η να σου δωσουν την ιδια καρτα,η να δου κοψουν πιστωση 100 ευρω να ψωνισεις κατι αλλο.αλλα το πανεξυπνο eshop δεν σου κοβει πιστωτικο και πρεπει να πιεσεις για στο δωσει.πραγματα αυτονοητα δλδ.

 

στο πλαισιο ας πουμε πας και λες θελω πιστωτικο και τελειωνει η υποθεση.οχι να παιρνουμε τηλ. στο ινκα και να παρακαλαμε το eshop.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.


  • Δημιουργία νέου...