panchristo Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Φίλοι μου, Μπορεί να βοηθήσει κάποιος στο παρακάτω πρόβλημα? Έχω ένα laptop Acer 1705 SMi με πρόβλημα υπερθέρμανσης. Από την Acer μου παν ότι φταίει ο δίσκος και το σύστημα ψύξης. Δυστυχώς όμως δεν έχουν λέει πουθενά στον κόσμο ανταλλακτικά!!! ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ... Έχω ψάξει όλο το ιντερνετ (σαν τον Σταρόβα με την apisti.com) και δεν έχουν πλέον πουθενά ανταλλακτικά. Υπάρχει τρόπος να επισκευάσω μόνος μου ψύκτρα κτλ? Ένας τεχνικός δοκίμασε να αλλάξει πάστα αλλά δεν υπήρξε βελτίωση. Μπορεί κανείς να βοηθήσει? Δε θέλω να το πετάξω ρε γαμώτο...
greece_gus Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Είχα παλαιότερα το 1703 Να ξέρεις ότι φοράει δίσκο κανονικό 3,5'', οπότε δοκίμασε να τον αλλάξεις με κάποιο ide δίσκο νεότερης τεχνολογίας.. Επίσης, η ψύκτρα και ο ανεμιστήρας της κάρτας γραφικών είναι αποσπώμενα και ίσως να βρείς κάτι που να ταιριάζει.. Επί τη ευκαιρία, άνοιξέ τον από κάτω και κάνε ένα καλό καθαρισμό..
panchristo Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Για τον δίσκο γνωρίζω, αλλά λες ότι θα παίξει όντως κάποιο σημαντικό ρόλο στη θερμοκρασία? Το εσωτερικό επίσης έχει καθαριστεί 3 φορές από τεχνικό (με αλλαγή πάστας) και το πρόβλημα συνεχίζει. Το ανεμιστηράκι γυρίζει μεν, άγνωστο σε τι στροφές δε - μιας και δεν μπορεί πλέον ο υπολογιστής να λειτουργήσει αρκετά για να εγκαταστήσω ένα πρόγραμμα για να το μετρήσω. Βρήκα και παράγγειλα ένα ανεμιστηράκι με ψύκτρα από αγγλία (ανακατασκευασμένα). Ο θεος βοηθός... Καμιά άλλη ιδέα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.