xartial Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 παιδια, θελω τις γνωσεις σας!!! εχω ενα λαπτοπ acer Aspire 1641 WLMi με επεξεργαστη Intel Pentium M 730 processor (1.6 Ghz, 533 Mhz FSB, 2 MB L2 cache) και καρτα γραφικων Intel Graphics Media Accelerator 900. καλα μεχρι εδω(ελπιζω τουλαχιστον, τα εγραψα οπως ακριβως τα γραφει πανω, γιατι δεν τα πολυκαταλαβαινω...), το θεμα ειναι οτι εχω κολλησει κυριολεκτικα στην τιμονιερα logitech wheel G25 racing (που ειναι και πανακριβη...) και θελω να την παρω οπωσδηποτε... αλλα φοβουμαι πως το λαπτοπακι μου δεν θα την υποστηριζει και δεν θα παιζουν τα παιχνιδια, μιας και από ό,τι πληροφορηθηκα οι τιμονιερες με συμπλεκτη, οπως αυτη που θελω, ειναι τελευταιας τεχνολογιας... :cry::cry: τη θελω... τι να κανω;;; ο υπολογιστης μου δεν θα το αντεξει;;
@byZo Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δεν βρίσκω κανέναν λόγο για να μην τη "σηκώσει" το λαπτοπ σου. Το πρόβλημα που βλέπω εγώ είναι στην κάρτα γραφικών, που δεν νομίζω να μπορεί να παίξει κάποιο καλό παιχνίδι ράλυ.
sattack Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Σωστα. Η τιμονιερα με usb δουλευει. Αλλα τι παιχνιδια να παιξεις με Intel Graphics Media Accelerator 900? Η πασιεντσα δεν παιζεται με τιμονι.
panos2000gr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Την τιμονιέρα την σηκώνει μια χαρά.... Προβλέπω μεγάλες συγκινήσεις στο OUTRUN στα MAME ;-)
xartial Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 ευχαριστω για τις απαντησεις!!! να ρωτησω ομως... αφου στην καρτα γραφικων ειναι το θεμα, μπορω να κανω κατι στο λαπτοπ για να βελτιωθει; εννοω η καρτα γραφικων αλλαζει αν θελεις ή χρειαζεσαι καινουργιο λαπτοπ;; μπορει να ειναι βλακεια αυτο που ρωταω, αλλα δεν ξερω...
panos2000gr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 ευχαριστω για τις απαντησεις!!! να ρωτησω ομως... αφου στην καρτα γραφικων ειναι το θεμα, μπορω να κανω κατι στο λαπτοπ για να βελτιωθει; εννοω η καρτα γραφικων αλλαζει αν θελεις ή χρειαζεσαι καινουργιο λαπτοπ;; μπορει να ειναι βλακεια αυτο που ρωταω, αλλα δεν ξερω... Δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα...η κάρτα γραφικών ΔΕΝ αλλάζει. Θα χρειαστείς ένα καινούργιο Laptop. Υπολόγιζε 800-1000 ευρώ αν θέλεις να παίζεις παιχνίδια....
xartial Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα...η κάρτα γραφικών ΔΕΝ αλλάζει. Θα χρειαστείς ένα καινούργιο Laptop. Υπολόγιζε 800-1000 ευρώ αν θέλεις να παίζεις παιχνίδια.... :cry::cry: θα κλαψω... :cry: ευχαριστω πολυ παντως!!!
21century Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Οντως η καρτα δεν αλλαζει με τιποτα, απλα για ψιλοπαιχνιδακια βαλε περισσοτερη μνημη...
xartial Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 δεν τα θελω τα ψιλοπαιχνιδακια!!! :cry::cry: θελω κατι συγκεκριμενο, αλλα δεν μπορω να το εχω!!!! :cry:καταραμενα λεφτα!!!! :cry:
@byZo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Πιο παιχνίδι θέλεις να παίζεις? Μπορεί να είναι παλιό και το laptop σου να κάνει την δουλειά. Μικρές οι πιθανότητες αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
sattack Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 αν θες να παιζεις παιχνιδια, ξεχνα τα λαπτοπ και παρε ενα σταθερο PC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.