tzanos 15 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Έχω ένα λαπτοπ IBM THINKPAD =στο οποιο έκανα format και ξανά εγκατέστησα τα windows XP. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν εγκατασταθεί οι drivers για κάποιες συσκευές (κάρτα δικτύου, κάρτα ήχου) δεν έχω recovery cd αλλά ψάχνοντας στην διαχείριση δίσκων διαπίστωσα ότι εκτός από τον C έχει ακόμα έναν δίσκο που λέγεται IBM_SERVICE στον όποιο πιστεύω ότι θα υπάρχουν οι drivers που χρειάζομαι .Αυτός ο σκληρός όμως δεν εμφανίζεται στον υπολογιστή μου και δεν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω. Μπορεί να μου πει κάποιος πως να τον ενεργοποιήσω?
sintalkas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Βασικά δεν θυμάμαι αλλά υπάρχει ένα μπλέ κουμπί στο laptop σου το οποίο αν πατήσεις όταν ανοίξεις το λάπτοπ σου μπορείς να έχεις πρόσβαση σε αυτό το κρυφό τμήμα στο δίσκο σου.Αλλίως βάλε το Acronis true image ή κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα.
tzanos 15 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 υπαρχει αυτο το μπλε κουμπι αλλα δεν με βγαζει εκει που εβγαζε πριν κανω φορματ (ibm access)
S2Katana Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Oχι, δεν θα το κανεις ετσι. Κανε restart το λαπτοπ και εκει που σου δειχνει το σημα της IBM, πατα το μπλε κουμπι.Απο εκει μπαινεις σε ενα μενου και επελεξε το restore.θα τα βαλει ολα μονο του και σε κανα 2ωρο θα ειναι οπως την 1η μερα που το αγορασες.
tzanos 15 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 τελικα το ελυσα το προβλημα παιδια.κατεβασα αυτο το αρχειο http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-68258 και εγινε ο υπολογηστης οπωσ ηταν την πρωτη μερα. ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.