Προς το περιεχόμενο

USB CopyNotify!, ο ρουφιάνος: τι μπαινοβγαίνει σε usb του δικτύου


random

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το USB CopyNotify! ειναι μιά εφαρμογή για Windows, που παρακολουθεί ότι αρχείο αντιγράφεται/σβήνεται/δημιουργήται από και προς συσκευες USB (flash sticks, σκληρους δίσκους, iPod, κλπ) . Καταγράφει είδος μεταβολής, ονομα αρχείου, ημ/νία σε ενα log, και μπορει να ειδοποιεί με email για καθε κίνηση.

Καταγράφεται ακόμα και η σύνδεση και αποσύνδεση μιας συσκευής, πριν αντιγραφεί οτιδήποτε. Σε περιπτωση που απαγορεύεται η χρηση προσωπικών flash drives σε μια εταιρεία, απλά με τη σύνδεση σε "δίνει στεγνά".

 

 

USB CopyNotify! at CygNET Systems

 

Η εφαρμογή αποτελείται απο 2 προγράμματα. Τον client και τον server. Απο έναν client εγκαθιστούμε σε κάθε pc που θελουμε να παρακολουθείται, και έναν server στο pc του admin.

Εννοείται οτι το ολο συστημα θελει δίκτυο. Σε καθε client, πρεπει να σεταριστεί η IP ή το pc-name του server. Στους client δεν αποθηκευεται η καταγραφή, αλλα στέλνεται απ ευθειας στον server.

 

ο server καταγράφει όλους τους client και αναλογα τις προτιμήσεις, μπορει να γραφει log, να στελνει mail, ή απλα να πετάει tray notifications στον admin. Το client πρόγραμμα δουλεύει σαν Service του system account. Αν ο χρήστης εχει δικαιώματα administrator, μπορεί να το σταματήσει, αλλιώς όχι.

 

Η δωρεάν έκδοση μπορει να καταγράφει μέχρι 3 clients, χωρίς χρονικούς περιορισμούς.

 

Αν σας το έχουν ήδη "φυτέψει" στο pc, θα έχετε* :

ένα service me όνομα "USBCopyNotify Client Service" και τύπο εκκινησης Automatic,

ενα process με όνομα "USBCopyNotifyClient.exe",

και το αρχείο με το ίδιο όνομα καπου μέσα στο program files (πχ. "C:\Program Files\CygNET Systems Pvt. Ltd\USB CopyNotify!\USBCopyNotifyClient.exe")

 

 

(*) εκτός αν έχετε πονηρούλη rufian-admin και βρει τρόπο να το κρύψει καλύτερα. εύκολα ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...