Προς το περιεχόμενο

Θάυμα! ΟΤΕΝΕΤ και FORTHNET dsl σε μια γραμμη..Ελεοοοος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδες

ακουστε εδω τι παιχτηκε τωρα..

ημουν κατοχος για ενα 15 μηνες του πακετου ΟΤΕΝΕΤ OnDsl 1mbit..

Στις αρχες οkτωβριου εκανα αιτηση στην forthnet για το πακετο 2play..

Στην αιτηση διαλεξα την επιλογη που λεει οτι ο Fortnet πρεπει να αναλαβει την διακοπη της γραμμης ιντερνετ και της σταθερης τηλεφωνιας του ΟΤΕ..

μεχρι εδω ολα καλα..

Στις 25/10 ενεργοποιηθηκε η Forthnet (ιντερνετ και τηλεφωνο)

Στις 3/11 ερχεται λογιαριασμος ΟΤΕΝΕΤ για τον μηνα Νοεμβριο (26 ευρω)

λογο βλακειας και δουλειων το αφησα στην ακρη και ξεχαστηκε..

Σημερα 19/12 ηρθε και νεος λογαριασμος ΟΤΕΝΕΤ για τον μηνα δεκεμβριο (26 ευρω)..

Παιρνω τηλεφωνο την οτενετ κΑΙ τους λεω τ παραπανω.. η γυναικα μου λεει οτι η συνδεση ΟΤΕΝΕΤ ειναι ενεργη κανονικα και οτι δεν ειχε διακοπει ποτε..

Στην ερωτηση μου πως γινεται να εχω ΔΥΟ διαφορετικους παροχους ( ιντερνετ και σταθερο ) στην ΜΙΑ γραμμη μου η απαντηση της ηταν " ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΥΡΙΕ ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ"

Προχωρησα λοιπον και εκανα διακοπη εκεινη την στιγμη της γραμμης της οτενετ και η υπαλληλος με διαβεβαιωσε οτι σε λιγη ωρα θα εχει διακοπη η συνδεση της οτενετ..

Οταν την ρωτησα για τους δυο λογαριασμους που μου ειχαν ερθει ενω ειχα fORTHnet, μου ειπε να παρω αυριο (πεμπτη) στο τμημα λογαριασμων να το τσεκαρουν..

Μετα καπακι παρνω την Forthnet (χουχου) και αφου περιμενα 1 ωρα και ξυπνησα τον τυπακο στο τηλεφωνο.. μου εδωσε ενα αλλο τηλεφωνο να επικοινωνησω σε φαση εξυπηρετηση πελατων.. και στους οποιος θα παρω και αυτους αυριο..

χαμος....

Το ερωτημα ειναι σε περιπτωση που μου πουν οτι πρεπει να πληρωθουν οι λογαριασμοι.. εγω τι πρεπει να κανω?

παιζει κανενας οργανισμος οπου μπορω να κανω καταγγελια?

για πειτε ρε παιδες ... μην εχουμε αλλα :X

Δημοσ.

Ή η Forthnet δεν ενημέρωσε την Otenet για την διακοπή, όπως όφειλε να κάνει, ή η Otenet αγνόησε/έχασε το αίτημα και διατήρησε ενεργό τον λογαριασμό σου.

Αν δεν μπορέσεις να βρεις άκρη, καταγγελία στην ΕΕΤΤ όπως σου είπαν.

Δημοσ.
Ή η Forthnet δεν ενημέρωσε την Otenet για την διακοπή, όπως όφειλε να κάνει, ή η Otenet αγνόησε/έχασε το αίτημα και διατήρησε ενεργό τον λογαριασμό σου.

Αν δεν μπορέσεις να βρεις άκρη, καταγγελία στην ΕΕΤΤ όπως σου είπαν.

ναι ρε φιλε , αλλα γινεται να εχω συνδεση forthnet και ταυτοχρονα να εχω και otenet ?? δλδ νταξει τι να πω ΕΛΕΟΣ! μας δουλευουν και οι 2 μαζι ???

κανονικά δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα με 2...ίσως πατάτα του ΟΤΕ είναι

ε ναι αλλα οταν τσεκαρα στην σελιδα της οτενετ για τους συνδρομητες και το μαιλ, οπου κανεις login με το username και το password .. μπαινει κανονικα.... δλδ το username και το password ειναι active! αρα και η συνδεση ειναι active....

Δημοσ.

Συνδρομή μπορείς να έχεις ταυτόχρονα σε όσους ISPs θέλεις, η γραμμή όμως δεν μπορεί να ανήκει σε περισσότερους από έναν.

Εσένα η otenet σε χρέωνε και για γραμμή ή μόνο για internet;

Αν είναι το 1ο, μάλλον για δική τους βλακεία πρόκειται γιατί θα έπρεπε να διακόψουν και τη συνδρομή internet αν διακόπηκε η γραμμή. Στη δεύτερη περίπτωση δεν ξέρω ποιός μπορεί να ευθύνεται, αλλά μου φαίνεται παράξενο να μην κατάλαβαν ότι έχει διακοπεί η γραμμή, ακόμα και αν δεν τους ενημέρωσε η Forthnet. Εκτός και αν το κατάλαβαν, αλλά έκαναν το κορόιδο ελπίζοντας να πληρώσεις τα κερατιάτικα.

Δημοσ.

Αν έχεις κάνει 6μηνη η 12μηνη σύμβαση για internet στην OTEnet και δεν έχει παρέλθει ο χρόνος αυτός των 6 ή 12 μηνών τότε αναγκαστικά πληρώνεις..

Δημοσ.
Συνδρομή μπορείς να έχεις ταυτόχρονα σε όσους ISPs θέλεις, η γραμμή όμως δεν μπορεί να ανήκει σε περισσότερους από έναν.

Εσένα η otenet σε χρέωνε και για γραμμή ή μόνο για internet;

Αν είναι το 1ο, μάλλον για δική τους βλακεία πρόκειται γιατί θα έπρεπε να διακόψουν και τη συνδρομή internet αν διακόπηκε η γραμμή. Στη δεύτερη περίπτωση δεν ξέρω ποιός μπορεί να ευθύνεται, αλλά μου φαίνεται παράξενο να μην κατάλαβαν ότι έχει διακοπεί η γραμμή, ακόμα και αν δεν τους ενημέρωσε η Forthnet. Εκτός και αν το κατάλαβαν, αλλά έκαναν το κορόιδο ελπίζοντας να πληρώσεις τα κερατιάτικα.

Στις 25/10 οπως ειπα ενεργοποιηθηκε το 2play πακετο (internet και σταθερο)

Κατα τις 5/11 μου ηρθε λογΑριασμος ΟΤΕ σταθερου 10 ευρω, δλδ οσα ειχαν απομεινει απο την τελευταιο λογαριασμο ποθ ειχα λαβει μεχρι και την ημερα που ενεργοποιηθηκε η forthent.. λογικα για το σταθερο δεν θα μου ξαναρθει λογαριασμος..

αντιθετως αποτι φαινεται το internet χρεωνοταν κανονικα οπως ειδατε.. Γινεται να ειναι ΤΟΣΟ ΛΑΜΟΓΙΑ και να κανουν το κοροιδο για να πληρωνω κερατιατικα?

Δεν τοχοω σε τπτ να με δειτε σε τπτ ειδησεις αυριο... :devil:

Αν έχεις κάνει 6μηνη η 12μηνη σύμβαση για internet στην OTEnet και δεν έχει παρέλθει ο χρόνος αυτός των 6 ή 12 μηνών τότε αναγκαστικά πληρώνεις..

οπως ειπα πιο πανω ημουν οτενετ 15 μηνες.. δλδ ειχε ληξει το συμβολαιο 1 ετους και πληρωνα ανα μηνα..

Δημοσ.

το ίδιο προβλημα ακριβώς αντιμετώπισα και εγώ.

Με τις εξής διαφορές:

1) έκανα μονο διακοπή του adsl της οτενετ (όχι του τηλ. οτε) για να βάλω adsl της forthnet

2) δεν συμπλήρωσα και δεν έστειλα ποτέ (παρόλο που μου το λέγανε απο οτενετ) την αίτηση διακοπής, καθότι γι' αυτό είχα εξουσιοδοτήσει την forthnet και κυρίως αν διαβάσεις καλά την αίτηση που συμπληρώνεις γράφει ότι πρέπει να έξοφλήσεις ότι λογαριασμούς έχεις σε εκκρεμότητα μέχρι την ημέρα που συμπληρώνεις την αιτηση

Με λίγα λόγια εγώ έκανα καταγγελία στην εεττ, έχοντας μιλήσει πάρα πολλές φορές και με 4νετ και με οτενετ χωρίς να βγάλω άκρη, εν' τω μεταξύ οι λογαριασμοί που μου έστελναν είχαν φτάσει 80+ ευρω. Τελικά μου έστειλαν έναν πιστωτικό και πλήρωσα όσα ακριβώς έπρεπε να πληρώσω (9 ευρώ για μισό μήνα)

Κάνε καταγγελία αλλα φοβάμαι ότι θα έχεις πρόβλημα αφού συμπλήρωσες την αίτηση διακοπής

Δημοσ.

Ο ΟΤΕ, παρά τα όσα του καταλογίζουμε, δε νομίζω ότι έχει δείξει τέτοια δείγματα, σε αντίθεση με άλλες εταιρείες τηλεπικοινωνιών που είχαν σχέση με το δημόσιο (ονόματα δε λέμε :P). Μάλλον για λάθος πρόκειται και πιστεύω ότι θα βρεθεί αν δουν πότε διακόπηκε η γραμμή.

Δημοσ.
το ίδιο προβλημα ακριβώς αντιμετώπισα και εγώ.

Με τις εξής διαφορές:

1) έκανα μονο διακοπή του adsl της οτενετ (όχι του τηλ. οτε) για να βάλω adsl της forthnet

2) δεν συμπλήρωσα και δεν έστειλα ποτέ (παρόλο που μου το λέγανε απο οτενετ) την αίτηση διακοπής, καθότι γι' αυτό είχα εξουσιοδοτήσει την forthnet και κυρίως αν διαβάσεις καλά την αίτηση που συμπληρώνεις γράφει ότι πρέπει να έξοφλήσεις ότι λογαριασμούς έχεις σε εκκρεμότητα μέχρι την ημέρα που συμπληρώνεις την αιτηση

Με λίγα λόγια εγώ έκανα καταγγελία στην εεττ, έχοντας μιλήσει πάρα πολλές φορές και με 4νετ και με οτενετ χωρίς να βγάλω άκρη, εν' τω μεταξύ οι λογαριασμοί που μου έστελναν είχαν φτάσει 80+ ευρω. Τελικά μου έστειλαν έναν πιστωτικό και πλήρωσα όσα ακριβώς έπρεπε να πληρώσω (9 ευρώ για μισό μήνα)

Κάνε καταγγελία αλλα φοβάμαι ότι θα έχεις πρόβλημα αφού συμπλήρωσες την αίτηση διακοπής

εγω τα συμπληρωσα και τα εστειλα τα χαρτια της εξουσιοδοτησης..

Επισης ο λογαριασμος ηταν πληρωμενος του μηνα Οκτωβριου.. ενοειτε οτι δεν θα πληρωσω δρχ παραπανω αποτι οφειλω.. δλδ ΤΠΤ..

δλδ τι προβλημα να εχω που σημπληρωσα την αιτηση διακοπης???

Μάλλον για λάθος πρόκειται και πιστεύω ότι θα βρεθεί αν δουν πότε διακόπηκε η γραμμή.

ρε φιλε και γω αυτο θελω να πιστευω αλλα συμφωνα με τον ΟΤΕ η γραμμη διακοπηκε σημερα αφου σημερα μιλησα με την τυπισσα της οτενετ.. το μονο που με σωζει ειναι να παρω κανα χαρτι απο thnet που να λεει οτι η γραμμη forthnet ενεργοποιηθηκε στις 25/10..

λαμογια ολοι τους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...