pop corn Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Αν υποθέσουμε ότι μας νοιάζει, θα έλεγα να βάζαμε τη Μενεγάκη (όσο κουλό κι αν ακούγεται). Την έχω ακούσει να τραγουδάει, καλύτερη απ' την Καλομοίρα είναι και θα πουλήσει την εμφάνιση αφού καλά κρατιέται. Απ'ο την άλλη θα έλεγα να μην πάμε καν και να δώσει η ΕΡΤ τα λεφτά σε κάτι πιο χρήσιμο.
slipknot Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Σε λίγο καιρό θα ακούμε πάλι για το πόσα ρούχα ξοδέψαμε για τα ρούχα του/της τάδε και για το πόσα λεφτά πήραν οι τάδε για να παρουσιάσουν τον διαγωνισμό....
Commentator Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Αν υποθέσουμε ότι μας νοιάζει, θα έλεγα να βάζαμε τη Μενεγάκη (όσο κουλό κι αν ακούγεται). Την έχω ακούσει να τραγουδάει, καλύτερη απ' την Καλομοίρα είναι και θα πουλήσει την εμφάνιση αφού καλά κρατιέται. Απ'ο την άλλη θα έλεγα να μην πάμε καν και να δώσει η ΕΡΤ τα λεφτά σε κάτι πιο χρήσιμο. Οτι ναναι...
Party_girl Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Κοιτάξτε ΑΝ η eurovision ήταν ποιοτική θα έλεγα να στείλουμε τους λατρεμένους matisse <3.Όμως επειδή ως γνωστόν και η γιαγιά μου αν είχε .... θα ήταν παππούς μου και κάποιος απ' αυτούς τους 3 να πάει δεν θα'πρεπε να μας χαλάει αφού είναι για τα πανηγύρια.Και στο κάτω κάτω κ η eurovision τι είναι.... edit:ξέχασα να πω ότι έτσι όπως είναι τώρα αν διαλέγαμε να στείλουμε τους matisse θα ήταν μεγάλη προσβολή για το συγκρότημα.συγγνώμη που βεβηλώνω το όνομα τους
Apoptygma Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Απ' αυτούς τους 3, θα έλεγα το Καλομοίρι . Γλυκιά και τσαλαφή, όσο χρειάζεται για να πετύχει, αν της γράψουν καλό χορευτικό τραγούδι. Κι η Χρύσπα όμως μου κάνει, έχει τσαγανό . Μαρτάκη ας μη σχολιάσω ... Εμένα πάντως θα μάρεσε να πάνε πχ οι Μίκρο. Πιστεύω τους ταιριάζει γάντι.
Commentator Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Απ' αυτούς τους 3, θα έλεγα το Καλομοίρι . Γλυκιά και τσαλαφή, όσο χρειάζεται για να πετύχει, αν της γράψουν καλό χορευτικό τραγούδι. Κι η Χρύσπα όμως μου κάνει, έχει τσαγανό . Μαρτάκη ας μη σχολιάσω ... Εμένα πάντως θα μάρεσε να πάνε πχ οι Μίκρο. Πιστεύω τους ταιριάζει γάντι. τσαλαφή τι σημαινει?
Apoptygma Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 τσαλαφή τι σημαινει? Λοοοολ, χαζοβιόλα .
maggle Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 ακουσατε τα τραγουδια?καλα ολα χαλια ειναι αλλα επειδη στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος θα ελεγα οτι του μαρτακη ειναι το καλυτερο.και δεν νομιζω οτι πρεπει να κοιταμε ολο το "πακετο" του τραγουδιστη γιατι πολυ απλα ειναι διαγωνισμος τραγουδιου.
xartial Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 εεε ας την πω κι εγω τη γνωμη μου που μεσα στη φουρλα του διαβασμος ξεχνιεμαι με τις βλακειουλες! καλομοιρακι ασυζητητι!!!! τα εχει ολα, νεα, ομορφη, ναζιαρα, σεξι, χορευταρου, μια χαρα σε σχεση με τα άλλα δυο... η χρυσπα την εχει δει παπαριζου(ουτε στο δακτυλακι...) και ο κωστακης ειναι αχρωμος, αγευστος, αοσμος, πως να το πω, τραγουδαει, κωλοχτυπιεται και νιωθεις οτι περασε και δεν ακουμπησε ενα πραγμα... μονο τα ωραια ματια σου μενουν! το καλυτερο το ειπε η καλομοιρα στη συνεντευξη τυπου της ερτ που παρουσιαζαν τα τραγουδια... ρωτησε ενας να πει ο καθενας τραγουδιστης ποια θεωρει ατου του κομματιου του και των αντιπαλων τραγουδιων και λεει η καλομοιρα:"δεν ξερω τι ειναι ατου;;;", της το λεει στο αυτι ο μαρτακης τι ειναι και απανταει:"αααα, οκ, τωρα το επιασα, πες τα πιο απλα Χριστιανε μου!!!!":lol: θα τους τρελανει τους Ευρωπαιους... κι οπως ειπε και μια φιλη μου πολυ σωστα, θα κανει καλο και στη χωρα γιατι οι μισοι ευρωπαιοι θα πιστευουν οτι ξερουν λιγα ελληνικα και μαθαινουν σιγα σιγα τη γλωσσα με τον τροπο που μιλαει η καλομοιρα ελληνικα!:lol:
dragonios Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 τον πασχαλη να στειλουμε να τους γεμισει ''στιγμιαια λαθη''
Carthago Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Απ' αυτούς τους 3, θα έλεγα το Καλομοίρι . Γλυκιά και τσαλαφή, όσο χρειάζεται για να πετύχει, αν της γράψουν καλό χορευτικό τραγούδι. Κι η Χρύσπα όμως μου κάνει, έχει τσαγανό . Μαρτάκη ας μη σχολιάσω ... Εμένα πάντως θα μάρεσε να πάνε πχ οι Μίκρο. Πιστεύω τους ταιριάζει γάντι. Φανταζεσαι να πανε με κανα μικρο τρονικ πλασμα??? Στανταρντ εχουμε την πρωτια. Αγγλια που ημουνα χαμος γινοτανε μολις το βαζαμε στους ξενους. Στο πλανητη ΠΑΡΤΥ κανεις δεν κλεινει ματι καθε μερα κι'αλλο ΧΑΠΙ. Με παραφραση αλα τα λεφτα
Piper_H Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Λιγο τα εχω ακουσει τα τραγουδια κ το συμπερασμα μου ειναι οτι ο Μαρτακης δεν μου αρεσει καθολου ενω τα αλλα δυο καπως τρωγονται.Η Χρυσπα που την εχω ακουσει εχει πολυ καλη φωνη ζωντανα αλλα το χορευτικο δεν το εχει πιστευω.Η Καλομοιρα μπορει να μην εχει την τελεια φωνη αλλα υπερτερει στο χορο και στην τσαχπινια..αρα ψηφιζω Καλομοιρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.