Προς το περιεχόμενο

Πληροφορίες για κάρτες τηλεόρασης


algait

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παίδες και καλές γιορτές. Θέλω να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου και είπα να αγοράσω μία κάρτα τηλεόρασης για τον υπολογιστή στο δωμάτιο μου και μιας και δεν γνωρίζω και πολλά πράγματα για το θέμα είπα να ζητήσω τη γνώμη σας αφού από το ψάξιμο που έκανα δεν έβγαλα και πολύ άκρη. Τα θέματα που με προβληματίζουν είναι τα εξής!

 

1) Η ποιότητα της εικόνας θα είναι καλή? Έχω μια 20αρα wide. θα μπορώ να βλέπω fullscreen άνετα? Για εφαρμογές Capturing δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις.

2) Με ενδιαφέρει να ακούω και ραδιόφωνο. Χρειάζεται ξεχωριστή κεραία για τηλεόραση και για ράδιο?

3) Χρησιμοποιώ Linux Ubuntu 7.10. Είδα ότι για να πάιξει μία pci κάρτα πρέπει να βασίζεται σε κάποιο από τα εξής chip: BrookTree BT8x8, Philips SAA713x και Connexant 2388x. Όταν θα πάω στο μαγαζί πως θα δω ποιο chipset χρησιμοποιεί η κάρτα? Αυτό το λέω γιατί και σε κάποιες κάρτες που έχω δει στο ιντερνετ δεν βρήκα ποιο chipset χρησιμοποιουν!(Εντάξει, μπορεί να κάνω και βλακεία!:o)

4) Θα έλεγε να πάρω usb κάρτα? Υπάρχει ουσιαστική διαφορά?

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1.Εφοσον εχεις καλο σημα στην περιοχη σου και μια καλη εξωτερικη κεραια δεν θα εχεις προβλημα.

2.καθε καρτα που εχει ραδιο συνοδευεται με την κεραια της

3.αυτο θα το ψαξεις λιγο στο site του κατασκευαστη της καρτας εκτος και αν εισαι τυχερος και πετυχεις πωλητή με εξειδικευμενες γνωσεις :)

4.και εγω εχω usb και ειμαι ευχαριστημενος και βολευει αρκετα.υστερουν γενικα νομιζω οι καρτες αυτες στο capturing

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όσον αφορά το ψηφιακό σήμα χρειάζεται η καρτα που θα παρεις να ειναι hybrid εφοσον βεβαια εχεις vista.Υπαρχουν βεβαια και hybrid που δουλευουν σε XP.Τωρα για προταση εσυ αποφασιζεις αναλογα με το ποσο που θελεις να διαθεσεις.Με μια περιηγηση σε Plaisio και E-shop θα παρεις μια ιδεα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θέμα είναι ότι εγώ χρησιμοποιοώ Ubuntu 7.10. Θα έχω πρόβλημα με το ψηφιακό σήμα? Όχι ότι με καίει ιδιαίτερα άλλα γιατί να μην το έχω κιόλας.

 

ΑΠό εκεί και πέρα έχω μπερδευτεί λίγο με τις εταιρείες. Άλλοι λένε ότι οι καλύτερες κάρτες είναι της PInnacle, άλλοι λένε ότι είναι μάπα. Άλλοι λένε ότι καλύτερες είναι οι azureware. Εσείς έχετε καμιά πρόταση? Φράγκα δίνω γύρω στα 80.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...