Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

pseira

Πρόβλημα μετά από αλλαγή κουτιού

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χθες πήρα το Σοπράνο της Thermaltake και έδωσα το παλιό μου κουτί στον αδερφό μου...

Σήμερα είπα να κάνω την 'μετακόμιση'...Βάζω όοολλα τα καλούδια μου που πήρα πριν 1 μήνα περίπου, πατάω το Power , ανοίγει και μετά από λίγα δευτερόλεπτα κλείνει. Από τότε δεν έχω καταφέρει να περάσω ούτε το POST αφού κλείνει σε τελείως τυχαίες στιγμές.. Σε 5 δευτερα, σε 8", σε 12"....

 

Ο ανεμιστήρας του επεξεργαστή δουλευει κανονικά... Η μητρική πατάει καλά πάνω στις βιδούλες..

Καμιά ιδέα κανείς;;;;

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η τροφοδοσία της μητρικής?

το καταραμένο 4πινο που όλο ξεχνάμε?

 

επίσης η πιθανή extra τροφοδοσία της vga?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όλα τα καλώδια είναι στη θέση τους. ΒΕΕΡ ακούγεται στην εκκίνηση, ναι...Μετά όμως πάπαλα.

Α, επίσης το τροφοδοτικό μπαινεί πολύ δύσκολα στο ΣΟΠΡΑΝΟ ...μου έσπασε τα νεύρα. :)

Ενημερωτικά το λέω !

 

Ο υπολογιστής μου είναι:

Intel Q6600, 2gb GeiL Black Dragon, 8800GT MSI, stock coolers , 750W etasis PSU..

Πιστεύω κάτι με τροφοδοσία παίζει...Δεν εχω και αλλο τροφοδοτικό για να δω...

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λύθηκε το πρόβλημα...Είχε κουνηθεί η ψύχτρα και ανέβαινε 107C ο επεξεργαστής... :S

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...