Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα που να συνεργαζεται με το remote του TV-Tuner?..


songless_bird

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω μια καρτα TV της Kworld(δεν θυμαμαι μοντελο..εχει chip της connexant 88χ). Ως προγραμμα μεσα εδινε το Cyberlink PowerVCR II. Το προβλημα μου ειναι οτι αν και η καρτα συνεργαζεται με αλλα προγραμματα για να βλεπεις TV, κανενα δεν συνεργαζεται με το remote control της... Υπαρχει τροπος να το χρησιμοποιω και με αλλες εφαρμογες; Καποιον player που να μπορω να δω και DVD πχ.

Οταν εχω ανοικτο το panel του powerVCR και ανοιξω το PowerDVD μπορω να αυξομοιωσω την ενταση του ηχου μονο.

 

Οταν δεν ειναι ανοικτη η εφαρμογη το remote ειναι σαν ασυρματο mouse. Κατευθύνεις το mouse και εχει και επιλογες για τα 2 πληκτρα του mouse. Οχι πολυ πρακτικο ομως θα ελεγα.

Φυσικα για να λειτουργει το remote τρεχει ενα προγραμματακι ,το V-Sream TV remote control TV88x utility.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν εννοείς αυτό το προγραμματακι κάτι γίνεται. Πριν κάνω φορματ(δεν κράτησα backup...) βρήκα αυτό το προγραμματακι κάπου στο Internet αλλά είχε επιλογές σχετικά με το πιο πρόγραμμα θα ανοίξει όταν πατηθεί power και μπορούσες να επιλέξεις να χειρίζεται κάποιο άλλο πρόγραμμα ελέγχου κάρτας tv νομίζω "Chris TV" είχα αν ψάξεις αρκετά στο net μπορεί να να βρεις

 

5ib8huyje9g0jyk86eo6_thumb.jpg"]5ib8huyje9g0jyk86eo6_thumb.jpg[/url]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τ ο δικο μου ειναι στην εκδοση 1.1.0.0...Το κακο με την καρτα μου ειναι οτι δεν υπαρχει πια. Και στην Ελλαδα ηρθε ως Vstream και οχι Kworld. Θα δοκιμασω μηπως κανει καποιας αλλης καρτας το remote. Βρηκα παντως το TV883 που μου δειχνεις και θα το δοκιμασω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καμια σχεση...Τωρα κατεβασα ενα αλλο της Kworld και λειτουργει. Αν και δεν εχει διαφορα απο το αλλο της Cyberlink... Θα το κοιταξω και αυριο με πιο καθαρο μυαλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικα καταφερα να κανω να δουλεψει με το hypermedia της Kworld που ανταποκρινεται σε ολα τα κουμπια και τις λειτουργιες του remote και ειναι πολυ καλυτερο και πιο ελαφρυ απο το powerVCR.

 

Εβαλα και μια εκδοση 5 του remote utility και βρισκει και αλλες εφαρμογες που να ανταποκρινονται στο remote.

 

Ευχαριστω για το ενδιαφερον :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...