Προς το περιεχόμενο

Kαι γιατι ειπαμε ακριβως δεν βγαζει νοημα?


KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αφορμη για την ιδεα αυτου του τοπικ ηταν οτι μπηκα στο rottentomatoes να διαβασω για το Death Sentence που μολις ειδα.

Τι επαιξε λοιπον...το Death Sentence ειναι ενα revenge movie στα πλαισια του Straw Dogs με τα ελλατωματα του(πχ το τελυταιο μισαωρο δεν εχει ουδεμια σχεση με το κλιμα της υπολοιπης ταινιας και ειναι καθαρα gore action παραταιρω με τα προηγουμενα) που εμενα μου αρεσε περισσοτερο αποτι περιμενα, σε καποιον αλλο πιθανως λιγοτερο και αντε και να φαω το 16% του rottentomatoes(αν και ειμαι σιγουρος οτι την ιδια ακριβως ταινια οι Αμερικανοι κριτικοι και γενικα ολοι οι κριτικοι αν τους λεγανε οτι την γυρισε ο Ανγκ Λι με τον Ταραντινο -γιατι στην ουσια ειναι 1,5 ωρα Ανγ Λι και 30 λεπτα Ταραντινο- θα τον επαιζαν, ή αν είχε γυριστει σε κανενα Χονγκ Κονγκ ή αν το λεγανε Straw Dogs 2 και επαιζε ο Νταστιν Χοφμαν)

 

Ομως δεν ανοιγω τοπικ για την ταινια, αυτο που μου την εσπασε [για αλλη μια φορα] ειναι αυτο το κλισε "η πλοκη δεν βγαζει νοημα, εχει τρυπες στο σεναριο" με ευλογη ερωτηση "Αχεμ...ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ??"

Προσοχη, αλλο το δεν μου αρεσει, ειναι τραβημενο, ειναι μη ρεαλιστικο και αλλο το "Δεν βγαζει νοημα, εχει ηλιθια πλοκη και ειναι γεματο τρυπες"

 

Προτινω λοιπον σε αυτο εδω το τοπικ να αναλυουμε ειτε υπερ ειτε κατα στο "λογικο" μιας ταινιας. Ξεκινωντας ας πουμε με το Death Sentence θα ηθελα πολυ να μου εξηγησει καποιος τι δεν στεκει στο σεναριο ΠΕΡΑΝ της αναγκαιας για ταινια (αλλιως σου βρισκω τρυπες και στον Πολιτη Κεην) ελαστικοτητας της Αστυνομιας προς τον "πρωταγωνιστη"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ετυχε να την "δω" και εγω σημερα το μεσημερακι

 

 

ας αφησουμε στην ακρη το οτι ο καλος οικογενειαρχης καταφερε τελικα να φερει βολτα τα κοπροσκυλα που σκοτωναν για πλακα καθε μερα ,τι να κανουμε ετσι ειναι οι ταινιες..

 

αυτο που δεν καταλαβα ειναι που εμενε αυτος στην ερημο?:-D

ο ενας ο μπατσος να ειναι πεσμενος στην κορνα ,ο αλλος να απλωνει χυμο βυσινο σε ολο το αμαξι και τα κοπροσκυλα να τον κηνυγαν και να τον πυροβολουν σε ολο το σπιτι κανα δεκαλεπτο(αλλο ανγκαιο κακο ,ραμπο σε ολη την ταινια ,σφαιρα δεν τον πετυχαινε.) και πολιτσαι πουθενα ,περπατωντας φυγαν τα παιδια απο το σπιτι.

 

και φυσικα ενω τον κηνουγουσε με τοσο μισος τον αφησε με μια σφαιρα που τον εξυσε τα πλευρα ...ελεος

 

αλλα τα παραπανω μαλλον δεν καλυπτουν το ερωτημα σου και ειναι πιο κοντα στις κατηγοριες μη ρεαλιστικο ,τραβηγμενο κλπ

 

 

 

τωρα γενικα η ταινα δεν μου αρεσε

 

την ειδα μεχρι το 15-20 κανονικα,βαρεθηκα και μετα την ..διεκπεραίωσα ταχυτατα φουλ forward επεσε στον mpc:-D

 

καλος ο κεβιν μπεικον αλλα οχι για να παιρνει την ομαδα στην πλατη και γενικα το καστ τραγικο με μοναδικη εξαιρεση τον goodman

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Koιτα, αυτο με τους μπατσους αν το χρονομετρησεις δεν πρεπει να πηρε παραπανω απο 5 λεπτα τηλεοπτικο χρονο. Δεδομενου πως ηταν βραδυ μεχρι να το παρουν πρεφα καποιοι γειτονες και να ειδοποιησουν ενταξει, δεν ειναι και τοσο τραγικο. Μην ξεχνας πως ο τυπας εμενε στα προαστεια και πιθανως το αστυνομικο τμημα για να ερθουν οι ενισχυσεις να ειναι μακρια, οχι οπως στην Ελλαδα. Και παραπανω να κρατησε, 10 λεπτα, ΠΟΙΟΣ να ειδοποιησει την αστυνομια?Ο αγουροξυπνημενος γειτονας?

 

Οσο για το οτι δεν τον "αποτελειωσε" αυτο δεν εμπιπτει στο "δεν στεκει". Εσυ εχωντας δει την ταινια μπορεις να σκεφτεις τι επρεπε να κανει ωστε να την γλυτωσει ο κακος αλλα αυτο δεν κανει ακατανοητη την επιλογη του. Ειδικα αν σκεφτεις που δεν τελειωσε ουτε τον γιο ουτε την μανα και πως δεν ηταν και κανενας Αινσταιν. Ρε τι λεω εδω δεν τελειωσαν ουτε τον μεγαλο γιο ουτε τον βενζινα...

 

Για μενα το μονο μη κατανοητο πραγματικα ηταν

η επιλογη τους να μεινουν την νυχτα στο σπιτι και να μην την κανουν για την διπλα Πολιτεια

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν ξερω τι γινεται στην πραγματικοτητα στην αμερικη να σου πω την αληθεια , αλλα το οτι ειναι ευκαταστατος και μενει στα προαστεια με οδηγησε στην αρχικη μου εκπληξη ειχα την εντυπωση οτι εκει τους φυλανε καλα;)

 

 

για το μη αποτελειωμα επιμενω,ηταν ο μοναδικος χαρακτηρας απο αυτους που σκοτωσε σε ολη την ταινια το αρχικοπροσκυλο με τον οποιο ειχε μια προσωπικη αντιδικια,σκοτωσε τον αδερφο του και την μιση συμμορια του ,θα πρεπε να του χει λιγο παραπανω μισος,να του ριξει 5 6 σφαιρες να τελειωνει και η ταινια μια ωρα αρχυτερα..:mrgreen:

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Nαι, ξερεις τι παιζει ομως, καταληγεις στο bad call που λενε και στο ΝΒΑ για τους διαιτητες. Δλδ οκ θα μπορουσε αλλα δεν το εκανε και δεν μπορεις να του πεις γιατι δεν το εκανες

 

σε αντιθεση με το γεγονος οτι δεν εφυγαν απο το σπιτι που οντως του λες "Μα καλα ΓΙΑΤΙ εμεινες"

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...