Προς το περιεχόμενο

Kλειδώθηκα έξω από τα Windows XP Home


MARTIOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα σας και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

 

Αντιμετωπιζω ενα προβλημα και θελω την βοηθεια σας.

Κατεβασα ενα προγραμμα το ANTAMEDIA INTERNET CAFE και το εγκατεστησα στο pc μου για να δω περι τινος προκειται. το προβλημα τωρα ειναι οτι τωρα οταν ξεκινουν τα WINDOWS XP HOME δεν με αφηνει πολυ χρονο και αφου bootαρει για λιγα δευτερολεπτα με πεταει κατ' ευθειαν στην κονσολα υποδοχης του προγραμματος ANTAMEDIA INTERNET CAFE. Εκει μου ζηταει κωδικους TIMECODE και κωδικους MEMBERS( USER και PASS) τα οποια δεν εχω. Το βασικο προβλημα λοιπον ειναι οτι με εχει πεταξει εκτος WINDOWS και ετσι δεν εχω την ευκαιρια να μπω και να απεγκαταστησω το προγραμμα. Εχω δοκιμασει να μπω σε SAFE MODE και δεν τα εχω καταφερει.

Πειτε μου σας παρακαλω αν υπαρχει καποιος τροπος να ξεφορτωθω η να παρακαμψω αυτο το προγραμμα. Ειμαι σαν να βρισκομαι εξω απο το σπιτι μου να κοιταω απο το παραθυρο το εσωτερικο του αλλα να μην μπορω να μπω και να απολαυσω την θαλπωρη του.

 

Δεν ειναι κριμα ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ?

 

 

Σας ευχαριστω εκ των προτερων

 

Υ.Γ. Εννοειται οτι σας γραφω απο αλλο pc.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε dll.hal σε ευχαριστω για την βοηθεια σου. Ειχα προσπαθησει πολλες φορες να μπω σε SAFE MODE και δεν τα καταφερνα. Ισως ηταν θεμα timing. Μετα την προτροπη σου ξαναδοκιμασα και εγινε το θαυμα. Το θεμα λυθηκε!

 

Σε ευχαριστω και παλι

Καλες Γιορτες!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο δεν το εκανε σιγουρα. Με Ctrl+Alt+Del προσπαθουσα απ εχθες το βραδυ. Το επιχειρισα πανω απο 100 φορες. Δεν δεχοταν την εντολη. Δεν ξερω γιατι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...