Προς το περιεχόμενο

Kαλυτερο Console Game για το 2007

xrest

Kαλυτερο Console Game για το 2007  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Kαλυτερο Console Game για το 2007

• Metroid Prime 3 Corruption
      6
    • Uncharted: Drake's Fortune
      13
    • Super Mario Galaxy
      27
    • R&C: Tools of Destruction
      0
    • God of War II
      6
    • Crackdown
      0
    • MotorStorm
      2
    • Call of Duty 4: Modern Warfare
      25
    • BioShock
      17
    • Mass Effect
      12
    • The Orange Box
      0
    • Halo 3
      13
    • Forza MotorSport 2
      7
    • Αssasin's Creed
      14
    • Heavenly Sword
      0
    • Warhawk
      0
    • ΑΛΛΟ
      3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το Mass Effect με κράτησε τις περισσοότερες ώρες μπρόστα στην οθόνη..αλλά..για κάτσε..μόλις έπεσε το αεροπλάνο και κολυμπάω ανάμεσα στις φλόγες..ωραία ατμόσφαιρα..πολυ καλά γραφικά..τι παιχνιδάρα είναι αυτή ορε?.. :P(μόλις έβαλα το bioshock πρώτη φορά.. : p)

Δημοσ.

Προσπάθησα (μάταια) να δώσω από μισό ψήφο στο BioShock και στο Αssasin's Creed,μόνο και μόνο για την απίστευτη αίσθηση και ατμόσφαιρα των κόσμων τους.Mass Effect και half life δεν έχω παίξει,οπότε ο ψήφος πάει στο BioShock.

Δημοσ.

Βλέπω για μια ακόμη χρονιά την Nintendo και το Mario να διαπρέπει και να χαίρει της εκτίμησης των περισσοτέρων...Κι εγώ Mario ψήφισα παιδιά.Σορρυ Petran αλλά να μην το αναφέρεις καθόλου στα καλύτερα games σου είναι ιεροσυλία, μόνο και μόνο επειδή δεν γουστάρεις το wii...

Παίξτε εσείς τις σούπερ next-gen κονσόλες και αφήστε την Nintendo να προηγείται μακράν σε πωλήσεις (18 εκατομμύρια Wii, 15.5 το 360!) και το Mario να κερδίζει το ένα βραβείο μετά το άλλο!

Δεν είπε κανείς ότι και τα άλλα παιχνίδια δεν ήταν φοβερά αλλά:

Λίγη αναγνώριση δεν βλάπτει ρε παιδιά...

Δημοσ.

Το οποιο εχω λιωσει πιο πολυ απο καθε αλλο ειναι το 2κ8 και θα ψηφιζα αυτο αβλεπι αν υπηρχε στην λιστα..

Μεταξυ Mass Effect, COD4 και Bioshock δυσκολα μπορω να βγαλω νικητη...

Για μενα ισως το COD4 λιιιιιιγο παραπανω...

Παρολαυτα δεν εχω παιξει και ψηνω Wii μονο και μονο για το Μαριο ειμαι τρελλος φαν!

Οπως και ναχει μιλαμε για μια απο τις καλυτερες χρονιες για games και η αποφαση ειναι πολυ δυσκολη!!!

Δημοσ.
νομίζω κάτι σου ξέφυγε :-D
Αν εννοεις το Fifa08 , οχι δε μου ξεφυγε.

Ειπαμε ειναι καλο , βελτιωνεται πολυ , ξεπερασε το στασιμο pes , αλλα δε φτανει στα επιπεδα ενος 2κ8 ή του FM2. ;)

Ισως το 09 ειναι σε αυτα τα επιπεδα . Το ελπιζω.

Δημοσ.

Στο μεταξυ ο φιλος Πολακις , αποθεωνει Wii , αλλα δεν παιζει wii...Υποστιριζω μια κονσολα μονο και μονο για να παω κοντρα στους μεγαλους. Εδω υπαρχουν mass effect, uncharted, bioshock, crysis (επανασταση στον οπτικο τομεα αμα εχεις σουπερ ντουπερ pc), forza 2.Eγω παντως ψηφιζω bioshock

• Super Moderators
Δημοσ.
Στο μεταξυ ο φιλος Πολακις , αποθεωνει Wii , αλλα δεν παιζει wii...Υποστιριζω μια κονσολα μονο και μονο για να παω κοντρα στους μεγαλους. Εδω υπαρχουν mass effect, uncharted, bioshock, crysis (επανασταση στον οπτικο τομεα αμα εχεις σουπερ ντουπερ pc), forza 2.Eγω παντως ψηφιζω bioshock

ti einai xeirotero na uposthrizei thn konsola gia na paei kontra stous megalous h na uposthrizei thn konsola pou agorase kai exei parathsei (logo eleipshs endiaferontos/ligwn kai akrivwn a3iologwn games) wste na mhn nomizei pws ekane xalia agora? :P

Δημοσ.

Ψηφισα Bioshock γιατι αυτο θα εβαζα αμα δεν το ειχα παρει στο PC..

Ως γνησιος KOTORικος απο το PC φυσικα θεωρω οτι και το Mass Effect δικαιουται τον τιτλο του κορυφαιου επισης.

Πολλα καλα παιχνιδια παντως φετος πλουσια χρονια..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...