Προς το περιεχόμενο

Το μυστηριο των εορτων


ergidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδες και χρονια πολλα σε ολους.. Εχω τα βιστα χομ πρεμιουμ ελληνικα και το προβλξμα εγγειται στο οτι οποτε παω να το βαλω στην αναμονη η αδρανοποιηση, μετα απο 5 δευτερολεπτα ξανανοιγει το λαπτοπ μονο του και μαλιστα σε σελιδα με ενα εικονιδιο ενω απο κατω γραφει λαπτοπ-κλειδωμενο??? και πατωντας πανω στο εικονιδιο μπενει στηναρχικη σελιδα των βιστα.. Δηλαδη¨ Πως βαζουμε την αναμονη ωστε να μην φευγει?? και β) πως θα φυγει αυτη η α σελιδα με το εικονιδιο στη μεση(ενα γατακι) και να μπενει κατευθεια στα βιστα????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω τα βιστα χομ πρεμιουμ ελληνικα

 

Ωστε αυτό σημαίνει να γράφουμε ελληνικά! :P

 

Κοίταξε στο bios τα διάφορα wake-on (wake on lan, wake on modem κ.λ.π.). Υπο φυσιολογικές συνθήκες όταν κάνεις hibernate ο υπολογιστής κλείνει και ξανα ανοίγει μόνο αν πατήσεις το κουμπί power ή σε κάποιο wake event.

 

Σχετικά με το usb mouse, υποψιάζομαι πως θα ξυπνάει από το mouse μόνο αν έχεις ενεργοποιημένο κάποιο event του τύπου wake on usb activity.

 

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια ευχαριστω και χρονια σας πολλα. Οχι δεν εχω ασυρματο ποντικι,, τα ουιντουσ ειναι τα γνησια (περιεργο) αγορασμενα πανακριβα και οχι τα λαθρεα ,,και στα μπιος δεν εχω πειραξει ποτε τιποτα..Περιεργα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...