Vincanity Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 εχω windows XP sp2 version 2002, και όπως βλέπω ΔΕΝ εχουν Internet connection sharing! μηπως πρεπει να δοκιμασω καποια νεωτερη εκδοση των XP? διαβασα πολλα τοπικ σχετικα με ICS και εψαξα να βρω αυτην την επιλογη αλλά τπτ...
Mithrantir Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Επέλεξε και τα δυο δίκτυα και μετά οταν κάνεις δεξί κλικ πάνω τους θα εμφανιστεί η επιλογή Bridge ή ICS αν θυμάμαι καλά.
Vincanity Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 thanks Mithrantir, εκανα και bridge την wireless και Local αλλά ο 2ος Η/Υ εξακολουθει να μην "βλεπει" internet (αν και ειναι συνδεδεμενος στο ασυρματο δικτυο) any help?
neco Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Καταρχάς καλή χρονιά. Κατά δεύτερον ξέχνα το ICS, τις περισσότερες φορές δημιουργεί προβλήματα, και κατέβασε κάποιο προγραμματάκι Εγώ παλιότερα (προ 2000) χρησιμοποιούσα το spoonproxy Δοκίμασε την τύχη σου σε κάποιο που να σε βολεύει
Vincanity Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 καλή χρονιά σε όλους! ναμαστε γεροί! γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα που κάνει ίδια δουλεια με αυτη που αναφερει παραπανω ο neco? (thanks neco) το WinGate είναι κάτι τέτοιο? http://www.softpedia.com/get/Internet/Servers/Proxy-Servers/WinGate.shtml
neco Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 καλή χρονιά σε όλους! ναμαστε γεροί! γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα που κάνει ίδια δουλεια με αυτη που αναφερει παραπανω ο neco? (thanks neco) το WinGate είναι κάτι τέτοιο? http://www.softpedia.com/get/Internet/Servers/Proxy-Servers/WinGate.shtml Το Wingate όντως είναι παρόμοιο ωστόσο το spoon ήταν πολύ πιο απλό στην παραμετροποίηση
Vincanity Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 θενκς neco, αλλά το θέμα με την δημιουργία ασυρματου δικτύου (χωρις την χρηση αλλου προγραμματος) παραμενει... τωρα μαλιστα που αποφασισα να συνδεσω και ενα PDA μεσω WiFi, πελαγωσα τελείως! το προβλημα της ελειψης του ICS (αν και εχω SP2) πως μπορω να το λύσω??
neco Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Χωρίς να θέλω να φανεί σαν απάντηση "πονάει πόδι κόψει πόδι", θα σου προτεινα να αγοράσεις ενα wifi-modem-router Επισης μια καλή λύση, αν υπάρχουν drivers, για την wifi σου, να στήσεις vmware με καποιο linux-firewall Το ics των windows οπως και να το παρει κανεις ειναι Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.