Προς το περιεχόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

phanispal

Βοήθεια με TV Tuner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παίδες! Σήμερα αγόρασα το ASUS MY CINEMA P7131 DUAL DVB-T/ANALOGUE TUNER PCI που μπορείτε να το δείτε εδώ:

 

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808045

 

Το έχει δοκιμάσει κανείς; Γιατί ενώ έκανα install τους drivers, δεν ξέρω τι να κάνω μετά...

Δεν μου έκανε εγκατάσταση κάποιο πρόγραμμα...

Δοκίμασα το Dscaler, βρήκα μερικά κανάλια κάνοντας scan στο Italian Air αλλά η κίνηση είναι σπαστή και η εικόνα ούτε χάλια, ούτε καλή... Ο ήχος την παλεύει...

Πριν από αυτή δοκίμασα μια παλιότερη Hauppage (μόνο αναλογική) με καλύτερα αποτελέσματα όσον αφορά την εικόνα... (από ήχο δεν ξέρω επειδή δεν είχα το καλώδιο)

 

Προς το παρόν την έχω σε έναν Ρ4 με 512 ραμ και μια 7600gt. Η Hauppage δεν είχε πρόβλημα (όσον αφορά τις απαιτήσεις...)

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το καλυτερο προγραμμα για μενα ειναι το WinDvr.Αυτο χρησιμοποιω και τα πιανει ολα μια χαρα!! Try it:-):-)

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε μερικά tv tuners πρέπει να πάρεις έξοδο από το tuner και να το βάλεις είσοδο στην κάρτα ήχου (στην υποδοχή μικροφώνου). Έχεις τέτοιο καλωδιάκι; Το έχεις κάνει;

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχει τέτοια έξοδο το tuner μου. Εξάλλου όταν χρησιμοποιώ το dscaler έχω ήχο αλλά χάλια εικόνα. Οπότε δεν είναι αυτό...

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω που εχω την απλή χωρις τα ψηφιακα δουλευει μια χαρα

Για κοιτα στις ρυθμισεις της καρτας ηχου μηπως εχεις τιποτα κλειστό π.χ. wave

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποιό δεν πρέπει να έχω με τίποτα κλειστό; Έχω την audigy se και στις 3 τελευταίες μπάρες (Line-In/SPDIF-In/Auxilliary) μόνο τη μια μπορώ να έχω ενεργοποιημένη, οταν ενεργοποιώ άλλη μου απενεργοποιεί την προηγούμενη. Αλλά και σε άλλη μητρική που τη δοκίμασα με onboard και τα παραπάνω ενεργοποιημένα, πάλι δεν έπαιζε ήχος...

Το θέμα είναι ότι με το dscaler έχω ήχο αλλά όχι καλή εικόνα.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
×
×
  • Δημιουργία νέου...