Belial Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Το F3SA AP105C έχει Core2Duo T7300 2*1024DDRII S160G nV Gef8400 896MB. Μακάρι να υπήρχε φορητός με τις παραμέτρους που λες σε αυτή τη τιμή. Κι όμως υπάρχει !!! απλά δεν σου δίνω το λίνκ μην πάς και μου πάρεις το τελευταίο ---> http://www.mediamarkt.gr/catalogues/maroussi/7.pdf
panos2000gr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Πολύ ενδιαφέρον το ASUS... το έχει κανείς? Τι λέει από ποιότητα κατασκευής, θερμοκρασίες, θόρυβο, αυτονομία?
Nick_5920 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ με το Acer 5920 την έχω καταβρεί, το έχω μέρες ανοιχτό και δεν ανεβάζει ΠΟΤΕ θερμοκρασίες (εκτός από όταν παίζω παιχνίδια πολύ ώρα), δεν έχει βγάλει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ από προβλήματα, και πάει τα Vista αέρα ακόμα και με 10 εφρμογές ανοιχτές. Το πήραν και 2 φίλοι, και δεν έχει ΚΑΝΕΝΑΣ παράπονο. Κατά τα άλλα, κάποιοι συνεχίστε τις π@π@ριές γύρω από τα Acer, καλά το πάτε. Προσέξτε μόνο μην πάρει το μάτι κανενός που δεν πρέπει την δυσφήμιση που κάνετε, γιατί την Γ@μησ@τε.
michalis2610 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Κι όμως υπάρχει !!! απλά δεν σου δίνω το λίνκ μην πάς και μου πάρεις το τελευταίο ---> http://www.mediamarkt.gr/catalogues/maroussi/7.pdf Μακάρι να ισχύει αλλά έχω την εντύπωση πως πρόκειτε για το δαίμονα του τυπογραφείου. Ειλικρινά μακάρι να ισχύει τέτοια προσφορά. Εγώ με το Acer 5920 την έχω καταβρεί, το έχω μέρες ανοιχτό και δεν ανεβάζει ΠΟΤΕ θερμοκρασίες (εκτός από όταν παίζω παιχνίδια πολύ ώρα), δεν έχει βγάλει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ από προβλήματα, και πάει τα Vista αέρα ακόμα και με 10 εφρμογές ανοιχτές. Το πήραν και 2 φίλοι, και δεν έχει ΚΑΝΕΝΑΣ παράπονο. Κατά τα άλλα, κάποιοι συνεχίστε τις π@π@ριές γύρω από τα Acer, καλά το πάτε. Προσέξτε μόνο μην πάρει το μάτι κανενός που δεν πρέπει την δυσφήμιση που κάνετε, γιατί την Γ@μησ@τε. Το ότι εσύ και οι φίλοι σου δεν έχετε αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με το φορητό σας είσαι σίγουρα θεμιτό. Δε νομίζω ότι κανένας μας ευχαριστιέται, όταν κάποιος άλλος διαθέτει ένα σεβαστό ποσό από το κόπο του ή το κόπο κάποιου άλλου, για το να αγοράσει το οτιδήποτε, να εμφανίζεται κάποιο πρόβλημα με αυτό το προιόν. Το συγκεκριμένο όμως, ότι δηλαδή κάποιοι τα χρήματα τα βγάζουν με κόπο και δεν τα βρίσκουν πάνω σε καποιο ευρώδεντρο οι ΚΥΡΙΟΙ που συνεργάζονται με την Acer δεν φαίνεται ότι μπορούν να το καταλάβουν. Και κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να ΔΥΣΦΗΜΙΣΟΥΝ όχι μόνο ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ αλλά την Acer. Το ότι πολλοί από εμάς διαβάζουμε το ότι συμβαίνει γενικά γύρω μας και δεν κοιτάμε μόνο το τι έχει συμβεί σε 2-3 γνωστούς μας που τυγχάνουν να έχουν Acer (γιατί και έμεις έχουμε φίλους που έχουν Acer) είναι κάτι που μπορείς να κάνεις έυκολα και ο ίδιος από το σπίτι σου ψάχνωντας είτε μέσα στο insomnia είτε μέσα σε άλλα forum epcmag. Και μετά αν τα συγκρίνεις με αυτά άλλων κακών εταιρειών που πασχουν από έλλειψη επαγγελματισμού...μπορείς να γράφεις τις εξ@πν@δ@ς σου και τις δήθεν απειλές... Και ελπίζω αυτοί οι κύριοι που μπορεί να θίγονται από όσα γράφουμε, να είναι το ίδιο ευαίσθητοι και στους λόγους για τους οποίους τα γράφουμε και να αλλάξουν τακτικές...
panos2000gr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Πολύ ενδιαφέρον το ASUS... το έχει κανείς? Τι λέει από ποιότητα κατασκευής, θερμοκρασίες, θόρυβο, αυτονομία? Απαντώ στον ευατό μου γιατί πήγα και το είδα τελικά από κοντά.... Καταρχήν δέν έχει 3gb ram όπως γράφει στο φυλλάδιο αλλά 2gb (τυπογραφίκο λάθος κατα την mediamarkt). Κατά τα λοιπά η προσφορά ισχύει. Το μηχάνημα πολύ δυνατό, λίγο ασχημούτσικο κατα την γνώμη μου και ποιότητα κατασκευής μέτρια προς το καλό. Στα θετικά ότι διαθέτει και esata. Νομίζω πάντως ότι η τιμή είναι κανόνι....
mindtrapper Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ το πήρα πάντως, μιας και είχε ότι ζητάω. Τ7500 2.2ghz επεξεργαστής, 2048 μνήμη, Radeon HD2600 512mb κάρτα γραφικών, 160 σκληρός (5400). Eίναι λίγο ασχημούλης αλλά ΟΚ εμένα δε με χαλάει καθόλου. Κατασκευή καλή, δεν το έχω ζορίσει ακόμα βέβαια. Για να είμαι ειλικρινής, και αυτό που θα πω είναι θετικό σχόλιο, τα 3 μεγαλύτερα του μειονεκτήματα στα 899 ευρώ είναι ότι η κάμερα του είναι ασημί και μου βαράει λίγο στην κορυφή της οθόνης, ότι έχει μόνο 2 usb θήρες (εκτός αν είμαι αόμματος) και ότι φοράει Vista. Αυτά. Εμένα δε με χάλασε πάντως.
pavlosman Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Για να είμαι ειλικρινής, και αυτό που θα πω είναι θετικό σχόλιο, τα 3 μεγαλύτερα του μειονεκτήματα στα 899 ευρώ είναι ότι η κάμερα του είναι ασημί και μου βαράει λίγο στην κορυφή της οθόνης, ότι έχει μόνο 2 usb θήρες (εκτός αν είμαι αόμματος) και ότι φοράει Vista. Αυτά. Εμένα δε με χάλασε πάντως. δες μπροστά δεξιά την 3η usb, κάτω από το μεγάλο αυτοκόλλητο! έχεις πμ!
mindtrapper Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 δες μπροστά δεξιά την 3η usb, κάτω από το μεγάλο αυτοκόλλητο! έχεις πμ! Thanks, και έβλεπα σε κάτι τσέχικα sites να λένε 3 usb και άρχισα να μπερδεύομαι Μάλλον πρέπει να ανάψω κανένα φως... Πάω να δω και το PM
michalis2610 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Παιδιά αν και στην αρχή δεν πίστεψα τη προσφορά, νομίζω ότι πρόκειται μακράν για την καλύτερη προσφορά που υπάρχει για φορητό αυτή τη στιγμή. Συνδιάζει τα πάντα (ποιότητα-ταχύτητα-αξιοπιστία-εγγύηση-γραφικά) σε απίστευτη τιμή.
mindtrapper Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Παιδιά αν και στην αρχή δεν πίστεψα τη προσφορά, νομίζω ότι πρόκειται μακράν για την καλύτερη προσφορά που υπάρχει για φορητό αυτή τη στιγμή. Συνδιάζει τα πάντα (ποιότητα-ταχύτητα-αξιοπιστία-εγγύηση-γραφικά) σε απίστευτη τιμή. Glad you approve Παιδιά όποιος θέλει να βγάλω photo από τα system specs μέσα από τα Windows να βεβαιωθείτε, γιατί και εγώ ρώτησα τον πωλητή 2 φορές μήπως έχουν κάνει λάθος στο φυλλάδιο. Εγγύηση 2 χρόνια αντιπροσωπείας. ΥΓ. Είχε 15-20 κουτιά ακόμα το μεσημέρι που πήγα, αν ενδιαφέρεται κανείς στο κατάστημα στο Μαρούσι.
panos2000gr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ με το Acer 5920 την έχω καταβρεί, το έχω μέρες ανοιχτό και δεν ανεβάζει ΠΟΤΕ θερμοκρασίες (εκτός από όταν παίζω παιχνίδια πολύ ώρα), δεν έχει βγάλει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ από προβλήματα, και πάει τα Vista αέρα ακόμα και με 10 εφρμογές ανοιχτές. Το πήραν και 2 φίλοι, και δεν έχει ΚΑΝΕΝΑΣ παράπονο. Κατά τα άλλα, κάποιοι συνεχίστε τις π@π@ριές γύρω από τα Acer, καλά το πάτε. Προσέξτε μόνο μην πάρει το μάτι κανενός που δεν πρέπει την δυσφήμιση που κάνετε, γιατί την Γ@μησ@τε. Επι της ουσίας το θέμα δεν με αφορά γιατί δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με ACER είτε θετικά είτε αρνητικά ( αν και τα θεωρώ αρκετά "τίμια" μηχανήματα ), αλλά διαβάζοντας αυτά που γράφεις το μόνο που έχω να ρωτήσω είναι: ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ????
panos2000gr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Παιδιά αν και στην αρχή δεν πίστεψα τη προσφορά, νομίζω ότι πρόκειται μακράν για την καλύτερη προσφορά που υπάρχει για φορητό αυτή τη στιγμή. Συνδιάζει τα πάντα (ποιότητα-ταχύτητα-αξιοπιστία-εγγύηση-γραφικά) σε απίστευτη τιμή. Θα συμφωνήσω απόλυτα με μοναδική ένσταση στην ποιότητα υλικών και το design που κυμαίνονται σε μέτρια επίπεδα.
ektor1999 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΤΟ ASUS.ΑΠΟ ΤΟ MEDIA ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΑΛΛΑ 2 ΑΤΟΜΑ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.ΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΜΗ ΔΥΝΑΤΗ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.