Προς το περιεχόμενο

WINDOWS..XAXAXAX


Lemuria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://frikipaideia.wikia.com/wiki/Windows :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

 

 

Windows

Από την Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία

Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

 

Λειτουργικό σύστημα, η δημιουργία του οποίου είναι βασισμένη στην γνωστή τακτική της Microsoft: “Donʼt think for yourself, rather steal someone elseʼs idea and then, accuse them of stealing it from you, in the first place”

 

Αν και πολλοί χρήστες Windows ορκίζονται στο όνομά τους, οι χρήστες των άλλων λειτουργικών τους αποκαλούν lUsers.

 

Στην πραγματικότητα, τα Windows είναι η πιο εξελιγμένη μορφή software στην κατηγορία RHOS (Resource Hogging Operating System) ενώ η λογική τους, είναι απόλυτα κατανοητή σε άπαντες τους οργανισμούς με IQ άνω του 4, (εξαιρούνται οι αμοιβάδες και οι συμβολαιογράφοι)

 

 

 

Τεχνολογικές Καινοτομίες

[επεξεργασία] Άκυρη εκκίνηση

 

Τα Window είναι το μόνο ηλεκτρονικό σύστημα που απαιτεί από το χρήστη του να πατήσει "Έναρξη" για να αναστείλει τη λειτουργία του.

[επεξεργασία] Εξοικονόμηση Πόρων

 

Τα Windows, ως Smart OS, κάνουν την καλλίτερη δυνατή διαχείριση πόρων ώστε να πετυχαίνουν το μέγιστο αποτέλεσμα με την μικρότερη δυνατή προσπάθεια και επένδυση. Με αυτό το σχέδιο στο μυαλό τους, τα μέλη της δημιουργικής ομάδας της νέας έκδοσης Windows, ανακοίνωσαν τις νέες ελάχιστες απαιτήσεις του προϊόντος.

 

* RAM: 2TB

* HDD: 500TB

* CPU: 1THz

* VGA: Οποιαδήποτε NVidia που να υποστηρίζει 19200x12000 ελάχιστη ανάλυση οθόνης και να έχει 4GB μνήμη

 

Προσοχή! Οι παραπάνω απαιτήσεις είναι για να τρέξει το λειτουργικό σύστημα Windows. Μόνο του! Αν έχετε παραξενιές και θέλετε να κάνετε χρήση και άλλων εφαρμογών, θα πρέπει να βρείτε τις προδιαγραφές τους και να τις προσθέσετε πολλαπλασιάσετε με τις δικές μας.

 

Μα καλά, πόσο κάγκουρας είσαι που θα βάλεις εφαρμογές τρίτων στον υπολογιστή σου;

[επεξεργασία] Ευνόητα μηνύματα

[επεξεργασία] Χαμένη αντιστοίχιση δίσκου δικτύου (μόνο στην ελληνική έκδοση των Windows 98)

 

Ο υπολογιστής που τρέχει Windows, είναι (εκτός από εύκολος στη χρήση του) και αυτοελεγχόμενος, αν για παράδειγμα κατά την εκκίνηση των Windows 98, υπάρξει πρόβλημα στο δίκτυο, τα Windows το καταλαβαίνουν και ενημερώνουν το χρήστη με το μήνυμα "Υπάρχει πρόβλημα στις συνδέσεις δικτύου;" και τις επιλογές "Ναι" και "Όχι". Όπως προφανώς καταλάβατε, αν πατήσετε "Ναι" τα Windows θα ψάξουν για δίκτυο και την επόμενη φορά που θα τρέξουν, ενώ αν πατήσετε "Όχι" τα Windows θα σβήσουν τις αντιστοιχίσεις δίσκων δικτύου για να μην υποχρεώσουν το χρήστη να δει ξανά το μήνυμα αυτό.

 

Σημείωση: Αν δεν καταλάβατε το μήνυμα, τότε είστε και εσείς αμοιβάδα ή το πολύ συμβολαιογράφος

[επεξεργασία] Τερματισμός λειτουργίας

 

Τα Windows δεν κολλάνε, ποτέ! Ποτέ είπαμε! Αλλά αν τύχει και κολλήσουν, υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να κάνετε επανεκκίνηση για συνεχίσετε την εργασία σας. Σε μία τέτοια περίπτωση, υπάρχει η πιθανότητα να δείτε το μήνυμα "Ο σταθμός παραθύρου απέτυχε να τερματίσει, γιατί ο σταθμός, τερματίστηκε"

 

Σημείωση: Αν δεν καταλάβατε το μήνυμα, τότε είστε και εσείς αμοιβάδα ή το πολύ συμβολαιογράφος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια το site ειναι απιστευτο....εχει και αφιερωμα στους emo....ελπιζω το γεγονος οτι δεν αναφερομαστε πραγματι στο λειτοργικο windows να μην ειναι η αιτια να κλεισει το topic...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...