Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με καρτα ηχου


dtsak27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φιλαρακια, έχω ένα φορητό υπολογιστή, Toshiba Satellite A200-1IZ. Οταν τον αγόρασα είχε τα Windows Vista, αλλα έβαλα τα Windows XP Professional Service pack2. Ολα δουλεύουν κανονικά, αλλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα στον ήχο: Ενώ όταν βάζω μουσική παιζει δυνατά, ωστόσο δεν ακούγονται δυνατά οι ήχοι των Windows. Επίσης, έμαθα τι χρειάζεται να εγκαταστήσω το Audio device on high definition audio bus. Θα ήθελα να μου πεί κάποιος εάν γνωρίζει, που μπορώ να βρώ αυτό το αρχείο και εάν γίνεται να μου στείλει κάποιο link.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τη συγκεκριμένη σελίδα τη γνωρίζω, αφού απο εκεί κατέβασα όλους τους drivers. Κατέβασα και την τελευταία έκδωση των bios που μου έδωσε και την εγκατέστησα κανονικά. Ομως θα πρέπει να πω, πως εάν ξανακάνω format τον υπολογιστή μου και ξαναεπιχειρήσω να εγκαταστήσω το driver bios, θα μου βγάλει σφάλμα, λέγοντας μου οτι η συγκεκριμένη έκδωση υπάρχει είδη και θα μου τερματίσει την εγκατάσταση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν η κάρτα ήχου είναι realtek πάνε στην σελίδα της και κατέβασε από εκεί τους καινούριους οδηγούς.

 

Κάνε 2πλό κλικ στο εικονίδιο δίπλα από το ωρολόι της μπάρας των Γουίντοους και ανέβασε στο τέρμα τις δύο πρώτες μπάρες.

 

Ελπίζω να βοηθήσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά βρήκα λύση. Μέσα στο φάκελο Sound driver, που αφορά την κάρτα ήχου, βρήκα 1 fix της Microsoft το KB888111SP2.exe. Βρήκα και άλλα 2 ακόμα και θα τα ενσωματώσω όλα μαζί στο CD των Windows XP, μέσω του προγράμματος Nlite. Επίσης, στους υπόλοιπους drivers, βρήκα κάποιους φακέλους, οι οποίοι αναφέρονται στα XP και περιέχουν αρχεία με επεκτάσεις .kat, .inf, .sys. Θα ενσωματώσω και αυτούς τους φακέλους με το Nlite μέσα στο CD των Windows και θα κάνω Format. Θα σας πώ τα αποτελέσματα, για να βοηθήσουμε και όποιον άλλον αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...