atsalisg Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 καλησπέρα και χρόνια πολλά, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα αρκετά περίεργο απο χτες... Στον υπολογιστή μου έχω windows xp με service pack 2. Είχα εγκατεστημένο το PC Suite για να συνδέομε με το κινητό μου. Χτές το απεγκατέστησα γιατί δεν έτρεχε και σήμερα στην προσπάθεια να το εγκαταστήσω πάλι πέρνω το παρακάτω μήνυμα λάθους, "δεν είναι δυνατή η καταχώρηση λειτουργικής μονάδας C:\Nokia\Nokia PC Suite6\PCSupportSetup.dll HRESULT -2147024770. Επικοινωνήστε με το προσωπικό υποστήριξης" Έχει μήπως κάποιος φίλος καμία ιδέα το τί μπορεί να συμβαίνει; ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!
kargask79 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ Ν SERIES Η ΣΟΥΙΤΑ ME EKANE KATI ΚΟΛΠΑ ΑΝ ΜΑΘΩ ΚΑΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ
pirobatis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 κανε απεγκατασταση χριμοποιησε κανενα προγραμμα οπως ccleaner και ξανακανε install ελπιζω να βοηθησει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.