tromeros dennis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 θα ειθελα να αγορασω ενα νεο DVD burner που αν γινοταν να διαβαζει και Blue-Ray και HD-DVD! ειπαρχει τετοια συσκευη; αλλιος, ποιον "απλο" dvd burner θα μου προτεινατε;;; εγω ειδα τον LG GSA-H62N σαν καλο.
epitropos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 εγω ειδα τον LG GSA-H62N σαν καλω. Εγώ είδα ενα PIONEER, μόνο που δεν ξέρω αν παίζει HD-DVD.
blackstar Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Το Pioneer δεν παίζει HD-DVD, αλλά ίσος σε λίγο να πέσουν η τιμές τους και να έχεις και μεγαλύτερη ταχύτητα έγγραφης και ανάγνωσης.
tromeros dennis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 το οτι θα πεσουν οι τιμες δεν αμβιβαλεται, το θεμα ειναι οτι το χρειαζομε λιγο συντομα γιατι μου χαλασε/εγω χαλασα το DVD burner που ειχα και προς το παρον εχω μονο ενα με usb. το Pioneer καλο φαινεται! το βρηκα κια για 150E απο Γερμανια οσο για ταχυτητα, δεν με πειραχει τοσο επειδει σπανια γραφω στην μεγιστη ταχυτητα.
blackstar Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 ok, αλλά το Pioneer διαβάζει μόνο Blue ray, εγω προσωπικά θα περίμενα λίγο ακόμα, ιδικά αν δεν είχα άμεση ανάγκη απο dvd-rw.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.