takissas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Μου βγάζει στο κάτω μέρος ενα κενό που έχει ένα μικρο βέλος προς τα πάνω τι είναι αυτό? έχω κάνει unistall και ξανά install kai tpt....
dimitris2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 δωσε κ ενα screenshot για να χουμε μια πληρη εικονα
takissas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Το έχω βάλει σε μαυρο πλαισιο.(στο κατω μέρος)σίγουρα θα έχει τύχει σε πολλούς επειδή το έχω δεί σε 3 pcs. untitled.zip
chriss01 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 το εκανε και σε εμενα αυτο πριν 1 ωρα εκανα τον μοζιλα uninstall(Your Uninstaller! 2008) και μετα καθαρισα την registry και ρεσταρτ και μετα τον ξαναπερασα και ολα ενταξη
dimitris2006 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 εμενα μου ειχε εμφανιστει παλαιοτερα και μονο οταν τον ξανα εγκατεστησα απο την αρχη λυθηκε το προβλημα...
takissas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δυστυχώς συνεχίζω να έχω το ίδιο πρόβλημα.
Black Demis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Μπορεί κάποιο πρόσθετο να σου δημιουργεί πρόβλημα αν δεν έχεις ιδέα πιο μπορεί να ειναι Δοκίμασε αυτό(full uninstall): 1.Κανε απενγκατασταση το mozilla από προσθαφαίρεση προγραμμάτων 2.Σβήσε: C:\Documents and Settings\user\Application Data\Mozilla 3.Σβήσε: C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Mozilla 4.Κανε ξανά install το Firefox και μην εγκαταστήσεις πρόσθετα να δεις αν σου πετάει πάλι αυτό αν δεν το πετάει βάλε τα πρόσθετα ένα ένα (όπου user ότι όνομα έχεις βάλει εσύ)
Eusebius Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 http://kb.mozillazine.org/Gray_bar_below_status_bar Σημείωση προς αποφυγή μπελάδων Όταν έχουμε προβλήματα με τον Firefox ΔΕΝ χρειάζεται να σκαλίζουμε το μητρώο! Ο Firefox, όπως και τα άλλα προγράμματα του Μοζίλλα, δεν αποθηκεύει τίποτα κρίσιμο εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.