Προς το περιεχόμενο

Best F1 racing sim


lebron15

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον,παιδια θα ηθελα να μου πειτε ποιο ειναι το καλυτερο και φυσικα το ρεαλιστικοτερο παιχνιδι f1 για pc,επειδη εχω τιμονιερα και ειναι φανταστικο να παιζεις παιχνιδια με αυτην αλλα οπως και να το κανουμε ειμαι φαν του αθληματος.Επισης αν ξερει καποιος πιο παιχνιδι εχει την καλυτερη καμερα 1ου προσωπου την συνηθισμενη ως cockpit!

 

Εγω εχω στο νου μου το F1 challenge,to Grand prix 4 αλλα και τωρα τελευταια ακουσα πως το rfactor ειναι φανταστικο παιχνιδι και σιγουρα ρεαλιστικο αλλα δε ξερω για το rfactor an ehei F1 και αν εχει αν το πρωταθλημα ειναι ολοκληρο δηλαδη να εχει ολους τους οδηγους τις πιστες κλπ.

 

Ευχαριστω....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με διαφορα το Grand Prix 4 και αν ψαξεις λίγο θα βρεις MOD του 2007, υπαρχουν πολλοι φαν και καθε χρονο βγαινει καινουργιο MOD με πιστες αυτοκινητα και οδηγους

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστυχώς παιχνίδι καθαρά για F1 δεν έχει βγει από το 2002 για pc.

 

Το καλύτερο που σου προτείνω είναι το rfactor και από την σελίδα: http://rfactorcentral.com/, κατεβάζεις mod για F1 και μπορείς να παίξεις κανονικά πρωτάθλημα.

 

Βέβαια αν θές την καλύτερη αίσθηση για την τιμονιέρα σου, την δίνει το LFS το κακό είναι ότι δεν μπορείς να τρέξεις ολόκληρο πρωτάθλημα με F1 γιατί έχει μόνο ένα μονοθέσιο (BMW). Από την άλλη online γίνονται πάρα πολλά πρωταθλήματα, αν το ψάξεις λίγο μπορείς να βρεις ένα να τρέξεις!

 

Tο GP4 είναι πάρα πολύ καλό παιχνίδι αλλά πιστεύω ότι το rfactor και το LFS το έχουν ξεπεράσει κατά πολύ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...