Προς το περιεχόμενο

Λυπη8ειτε με σας παρακαλω!!χαχα


_69_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον...2 βδομαδες τωρα εχω σπασει το κεφαλι μου για να παρω καρτα γραφικων.Αποφασισα πριν λιγες μερες να παρω την gts512 g92 και ηρεμισα.Μετα μα8αινω πως η ΑΤΙ 3870 ειναι σχεδον η ιδια με αυτην π 8ελω να παρω.Τωρα διαβαζω ενα post και βλεπω να εμφανιζεται η gt 512 g92 που πανω κατω ειναι ιδια με την gts 512 g92.8Α ΣΚΑΣΩΩΩΩ.αχχαχα.

 

Εχω 15' ο8ονη η μεγιστη αναλυση π 8α παιξω ειναι 1280*1024.Δε προκειται να clockαρω καμμια καρτα γραφικων που προκειται να παρω.Το pc μου ειναι μια χαρα.Μην το παρετε υποψην σας.Αυτο που 8ελω απο την καρτα γραφικων ειναι να παιζει στην ο8ονη μου με 1280*1024 αναλυση(παντα επαιζα μεχρι 1024*768 νομιζω) ολα τα νεα και αυτα που 8α βγουν σε full γραφικα οσο το δυνατον καλυτερα.Εχουν γινει απειρες συζητησεις περι αυτου αλλα ολοι μιλατε για αναλισεις πανω απο 1280 ΚΑΙ μεγαλες ο8ονες.Εγω δεν ειμαι απο αυτους.Το να παρω την gts 512 g92 και να μην εχει διαφορα απο την ΑΤΙ η την gt 512 g92 τοτε 8α παρω τιν καλυτερη απο αυτες τις 2.Απλα 8ελω να παρω μια καρτα με την οποια δε 8α το μετανιωσω.Εχω τα λεφτα να παρω οποια απο τισ 3 8ελω.Η περιπτωση να ενωσω 2 καρτες δεν υπαρχει.A μιληστε οσο λιγοτερο "επιστημονικα" μπορειτε μιας και δεν εχω ιδεα απο pc

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αναμφίβολα η 8800GTS (g92)είναι ισχυρότερη από τις άλλες 2 που αναφέρεις. Γνώμη μου είναι όμως πως δεν αξίζει όμως τα ~+100? που ζητάει. Μεταξύ των άλλων δύο η 8800GT υπερέχει λίγο σαν γενικό μέσο όρο στα games.

Οπότε αν έχεις τα χρήματα και θες απλά την ισχυρότερη πας για GTS αλλιώς όποια από τις άλλες δυο βρεις φθηνότερα/ευκολότερα (μικρή προσωπική προτίμηση προς GT).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πήγαινε για GT.

 

η gts 512 δεν έχει διαφορά στις επιδόσεις που να δικαιολογεί την διαφορά της τιμής της σε αυτές τις αναλύσεις.

 

η 3870 είναι λίγο κατώτερη από την GT, αλλά αναλογικά και λίγο φθηνότερη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η gts μου δινει την εντυπωση πως 8α με κρατησει περισσοτερο απο την gt απο αποψη αποδοσης στα καινουρια games που 8α βγουν.

 

τότε μπορείς :

 

1. να ξαναδιαβάσεις αυτά που γράψαμε από πάνω.

2. να κινηθείς με βάση τις εντυπώσεις σου!

:-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι πάς να πετάξεις λεφτά.πας να πάρεις καρτα γραφικών επιδόσεων και χρησιμοποιεις οθόνη με μέτριε αναλύσεις και 15 ιντσων.Η ποιότητα της εικόνας συμβαδιζι με την οθόνη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...