Προς το περιεχόμενο

ρυθμισεις νεου μοντεμ


Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα

ενας φιλος εβαλε forthnet double play αλλα δεν τον ικανοποιηει το μοντεμ της ενα us robotics και αγορασε το netgear wirelless αλλα δεν μπορουμε να βρουμε τις ρυθμισεις για να συνδεθουμε τι πρεπει να εισγουμε και τετοια μπορει καποιος να βοηθησει?

ευχαριστω....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ είχα το Siemens CL-110 και ενώ ήμουν πολύ ευχαριστημένος, το άλλαξα μ' ένα Sweex MO-251. Σύνδεσα το Siemens δικτυακά με το Sweex κι έκανα τις ίδιες ρυθμίσεις με το Siemens στο Sweex. Το πρόβλημα είναι ότι το Siemens δούλευε o.k., ενώ το Sweex μερικές φορές αποσυγχρονίζεται, ή αποσυνδέεται από το PPP.

 

Έχω forthnet 2play soho (24mbps) και στο site της forthnet είδα διαφορετικές ρυθμίσεις για κάθε Modem. Για τη forthnet, τα VCI/VPI είναι 8 και 35 αντίστοιχα. Εκεί που γράφει Encapsulation τι βάζω: LLC ή VC-MUX? Και στο Channel Mode τι βάζω: 1483 Bridged, 1483 MER, PPPoE, PPPoA ή 1483 Routed. Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει να βάλω PPPoE, συνδέομαι και με LLC και με VC-MUX, αλλά σε τυχαίες στιγμές αποσυνδέεται και μερικές φορές αποσυγχρονίζεται. Το Siemens, το δοκιμάζω και δουλεύει χωρίς πρόβλημα.

 

Καμιά ιδέα? Ή να επιστρέψω το Sweex πίσω, που το αναβάθμισα και firmware για να δεχθεί το τεράστιο username που δίνει η forthnet.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...