Προς το περιεχόμενο

εγγραφές με ήχο αλλά χωρίς ήχο και πάλι από την αρχή


plintiriopiaton

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χρειάζομαι τα φώτα σας σε ένα θέμα σχετικα με την αντιγραφή αυθεντικών ταινιών.έχω μανία με την συλλογή αυθεντικών ταινιών και μερικά όπως του Ντίσνεϊ είναι σπάνια και θελω να τα κάνω αντιγραφή για να μην χαλάω τα αυθεντικά.Το θέμα είναι ότι τα κάνω με το SHRINK και τα περισσότερα δεν παίζουν στο επιτραπέζιο ντιβιντι δοκίμασα με DVDFAB και μετά SHRINK και μετά το NERO8 σε ταχύτητα 4 και πάλι τα ίδια. κάποια έργα επίσης δεν διαβάζονται.Διαβάζουν τα προσεχώς και μόλις πάει να μπει η ταινία γυρνάνε πίσω στα προσεχώς πάλι. Το άλλο κουφό είναι ότι αν διαβαστούν από το επιτραπέζιο θα έχουν ήχο αλλά φυσικά δεν θα παίζουν το έργο παρά μόνο τα προσεχώς και αν τα βάλω στον υπολογιστή μου θα παίζουν κανονικά αλλά χωρίς ήχο είτε δοκιμάσω το Real Player είτε WMP. τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για δοκίμασε με ripit4me + DVD Decrypter + shrink και τα ξαναλέμε.

Αυτά τα μικυ-μάους τι είναι ; σε DVD;

 

είναι καρτούν όπως το ΝΕΜΟ Monsters inc, toy stories, είναι πολύ καλά απλά τώρα τελευταία ότι αντιγραφή αυθεντικού δικου μου δισκάκι προσπαθώ να κάνω με εξαίρεση καποια έργα δεν παίζανε στο επιτραπέζιο. Μήπως φταίει το Nero 8? Μήπως να επιστρέψω στην έκδοση 6.6? Σε ευχαριστώ φίλε για την συμβολή σου αλλά τι θα κάνω με τα προγράμματα που είπες?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατέβασε το πακέτο και θα καταλάβεις μόνος σου τι κάνουν. Τρέχεις το πρώτο και τα υπόλοιπα ακολουθούν. Τώρα για το Nero μάλλον η έκδοση 6.6 να είναι πιο καλή εγώ έχω το Nero Premium και η δουλειά γίνετε καλά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...