dreaming123 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Έχει μια εργασία ένας φίλος μου σε πρόγραμμα clips. Επειδή εγω ξέρω μόνο απο video clip αν είναι έυκολη η απάντηση ας μου δώσει την λύση να την δώσω να περάσει το μάθημα. Eυχαριστώ
dreaming123 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Ρε παιδιά κανείς δεν το <κατέχει> για να βοηθήσει?
nojipa Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Επειδη κανενας δεν θα κατσει να κανει την εργασια. Θα πρεπει ο φιλοσ σου να κατσει να διαβαση μονος του για να περασει το μαθημα Η να την βρει απο αλλου. Δεν ειναι τοσο δυσκολα τι εκανε ο φιλος σου ενα εξαμηνο,Απλα ειναι! Για βοηθεια η παρακατω σελιδα, εχει πολλα tutorial και σημειωσες και πολλα παραδειγματα. Καλη αρχη!!! http://lpis.csd.auth.gr/curriculum/knowsys/knowsys.html#assignments
Ereinion Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Όλοι του Αριστοτέλειου μαζευτήκαμε εδώ ρε παιδιά; Θα μου πεις διδάσκουν σε κανένα άλλο το clips; Εγώ δε το είχα το μάθημα και δε ξέρω να βοηθήσω αλλά πες του να το ψάξει λίγο γιατί είναι πράγματι πολύ εύκολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.